Ne kadar saygsiiz bir toplum olduk biz böyle çocuklarımızı farklı fikirlere karşı bu şekilde linç kültürü ile mi yetiştireceğiz. Arkadaşlar cin diye bir şey var büyü diye bir şey var musallat diye bir şey var. Bunlar gerçek şeyler boş yere yasak değil uğraşilmasi. Kadın her yere götürdüm ona da götürdüm diyor sonuçta bizler bir toplum olarak kültür mirası içinde büyüdük dini boyutunu geçersek. Ki ben Türk um mesela biz goktengri inancından beri Şamanizmden beri farklı dinlerle birlikte bir sürü şeye de inanıp korunmanın yollarını aradık , bazen bulduk neden aramasın sormasın bu kadında? Siz benim dedemi görseniz insan değil büyücü derdiniz o zaman dedem Yıldızname de çok iyi yazardı, dualarla bir çok şeyi de duzeltirdi çok değişik bir insandı eskinin büyük hocalarından dersler almış kaç tane üniversite kapısına geldi gel seni hoca yapalım diye klasik bir Türk erkeği olarak köyünü bırakmadı tabiki ahshsh.. Post sahibine gelirsek kuzu eşiklerde yatıyor demen aklıma tiroit hormonu yüksekliğini getirdi sıcağa asla gelemezler yerlerde serin kısımlarda yatarlar. Detaylı bir incelendi mi çocuğun hormonları belki öyle bir şeydir. Milleti de takma bu forumda ilk yorum lincse gerisi linç olarak geliyor ilk yorum düzgünse Cok fazla linç almıyor post.