bisakinol peralle dolaptan buldum satıcıyı ama havale ile aldım biraz korktum dolandırırım diye ama çok şükür dolandırılmadım 😂
bisakinol peralle teşekkür ederim ben kendim tesadüfen buldum araştırıyordum dolap uygulaması kullanıyorum belki dedim glober yada doona marka sıfır gibi bulursam alırım diye bakarken karşıma çıktı çok beğendim gerçekten yengem glober aldı görünce keşke bende bundan alsaydım boştan yere verdim okadar para dedi tercih sizin tabiki ☺️
bisakinol peralle tabiki bugün evde kullandık baya oğlumda sürdü manevraları falan gayet başarılı bir kere malzeme kalitesini bu kadar iyi beklemiyordum o oturak kısmındaki sırt kısmındaki o kumaş kısmı falan yakından çok başarılı
bisakinol peralle biraz daha fotoğraf yükleyim ilgilenenler için fikir olsun sanki kendim üretmişim gibi sahiplendim 😂😂😂bu arada adam 1 yıl garanti veriyor ve parça temini yapıyor
bisakinol peralle ama şey değerlendirmeleri falan çok iyidi bide sanırım bu satan kişi İstanbul’da dükkanı var
peralle Bu arada bir sorum daha olucak, müsadenizle. O kontrol kolu uzatılabiliyor mu? Ben 176 yım kısa gelsin istemem. Bu sefer eğilmek durumunda kalırsam beni mahveder.
peralle bisakinol Gerçekten size hediye etmeliydi aslında adam 😬 ama baya içinize sinmiş ne güzel, ağız tadıyla kullanın. Türkiyeden alacak olsam kesinlikle ciddi düşünürüm ama yurtdışından geleceği için daha uyguna gelecek o yüzden globber alayım diyorum ama kafam karışmadı da değil.
Bet2506 peralle evet kesinlikle herşey onlar için İmkanlar dahilinde hep en güzelini yapmak istiyorum İlk bebeğim Sürekli ona bişiler alma hastalığına yakalandım😂
peralle Bet2506 Minimalistlik peralle ilk evladına kavuşana kadarmış hahah sizi çok iyi anlıyorum. Eve sığamıyoruz artık. İpin ucu kaçtı ama nerde kaçtı hiç anlamadım 😅
pivpivpivahmedmuhsin bisakinol Merhaba. Malzeme kalitesi nasıl acaba? Globber alma kararı vermiştim ama katlanabilen modeller aşırı pahalı. Bunun fiyatı bayağı ucuz onun yanında. Gerçekten önerir misiniz?
arslanbebek18 bisakinol Merhabalar bende globber almak istiyordum ama sizin aldığınızı görünce bir şeyler sormak istedim globber gibi 4 farklı şekildemi kullanılıyor ve aldıgınız siteyi yazarmısınız bana eger instagram hesabınız varsa ordan da sormak istiyorum bir şeyler Hesabım donee.arslan
bisakinol peralle yurtdışından birde şey aldılar geçen arkadaşlarım Kraft ın bir modeli Türkiye’de 10 bin küsür Almanya’dan sanırım 4 bine falan aldılar
bisakinol peralle bu arada oğlumda 11 aylık annemle yengem doğum günü hediyesi aldılar bütün gün evin içinde onu sürdü durdu içine binmiyor kendi sürecekmiş 😂
peralle bisakinol Evet türkiye inanılmaz pahalı. Biz daha fiyat öğrenmedik bakalım ne kadarmış. Mantıklı gelirse ciddi fark varda alacağız
peralle bisakinol Oy maşallah güle güle kullansın 🍀🍀🍀 Oğlumla yaşıtmış ♥️ Benim oğlum daha yürümüyor. Sıralıyor, emekliyor ama acaba oda sever mi 😍 iyice heyecanlandım 😅
bisakinol peralle sıralıyorsa 1 aya yürüyecek demektir inşallah oğlum 1 aydır yürüyor bana 1 ayda 3 kg kaybettirdi hahaha 😂
peralle bisakinol Maşallah subhanallah. Şimdi böyleler yürüyünce düşünemiyorum 😅 Yani yaklaşık 1.5 aydır sıralıyor ama daha yürümedi bakalım. Ay çok heyecanlı.