peralle bisakinol Maşallah subhanallah. Şimdi böyleler yürüyünce düşünemiyorum 😅 Yani yaklaşık 1.5 aydır sıralıyor ama daha yürümedi bakalım. Ay çok heyecanlı.
bisakinol peralle siz biraz desteklerseniz hemen yürür ellerinizi ona doğru uzatıp geri geri yürüyün o da size doğru yürüsün 🫠
bisakinol peralle hahaha bende öyle düşündüm hiç desteklemedim kendi kendine yürüdü şimdi tırmanıyor 🫠🥲
peralle bisakinol Maşallah subhanallah hızlı çıkmış sizinkisi 😊 Biizm oğlan keyifçi totoyu kaldırmak için bile 3 kere düşünüyor bakalım ne zaman yürüyecek umarım kaçırmam 🍀
Evaninanasi peralle evet katlanmayan model. Bakın ondan memnun değilim işte. Rüzgarlı ortamda kendi kendine kapandığı oluyordu bir de bence daha iyi güneşi kapatan bir şey olabilirdi. Ha iş görüyor mu, görüyor ama dha iyi bir performans beklerdim diyebilirim
bisakinol Pnay ay çok memnunum gören herkes bayılıyor sürüşü kolay katlanıp heryere sığıyor oğlum inmek istemiyor baya bi oyaladı çocuğu bu bile yeterli sebep 2 yönlü kullanılıyor montajı çok basitmiş 5 dk da monte ettim
pivpivpivahmedmuhsin bisakinol Merhaba. Malzeme kalitesi nasıl acaba? Globber alma kararı vermiştim ama katlanabilen modeller aşırı pahalı. Bunun fiyatı bayağı ucuz onun yanında. Gerçekten önerir misiniz?
nrslkvnc peralle biz 10 aylıkken aldık ve çok sevdi. Şuan 1 yaşında bebek arabasını neredeyse hiç kullanmıyoruz. Açıkçası çok memnun kaldık.
bisakinol pivpivpivahmedmuhsin oturduğu kısmın nasıl bir ayarı var mu ? İki yönlü kullanılabiliyor başka ayarı yok
pivpivpivahmedmuhsin bisakinol Geriye yatıyor ya. O şekilde bir ayar var mı diye merak ettim. Sanırım yokmuş ama. Teşekkür ederim yine de. 🌸
terazikadini peralle kuzenimde gördüm çok hantal aşırı gereksiz o kadar paraya değmiyor kendide bi hevesle aldı ama malesef sürüşü hiç rahat değil bir yere giderken 2 saat onu bekliyorum ne kaldırım inebiliyor ne çıkabiliyor eziyet
Simsimy edefneee Keşke şaka olsaydı. 😂 İki dayısı bir olup hediye almışlardı. Ben kendim alsam Globber alırdım bütçemi düşünerek :)
arslanbebek18 bisakinol Merhabalar bende globber almak istiyordum ama sizin aldığınızı görünce bir şeyler sormak istedim globber gibi 4 farklı şekildemi kullanılıyor ve aldıgınız siteyi yazarmısınız bana eger instagram hesabınız varsa ordan da sormak istiyorum bir şeyler Hesabım donee.arslan
bisakinol asafyusuf özkanbaby üründen çok çok memnunum yazın çok kullandım sadece poposunu acıttı oturak yeri sürekli kayıyordu batmasın diye poposunu kaydırıyordu onun dışında taş gibiymiş hiç bişey olmadı hastanede falan bununla oyaladım