aylizinannesiiii bdkuzu evolvia rp1 rp2 hep kullandık hiç öyle kusmadı bütün mamaları kustı alerjisi varmış bu mamaya geçtik rahatladı çocuğum
bdkuzu aylizinannesiiii neye alerjisi varmış bnde test yaptırmak istiyorum Pregomin de denedim kusuyo evolvia da
aylizinannesiiii bdkuzu süt et çoklu besin alerjisiydi bir buçuk yaşında açmaya başladık tamamen çok şükür şuan dört yaşına girecek herşeye alerjisi geçti neredeyse
bdkuzu aylizinannesiiii ne zaman test yaptirdinz ben 2 aylık test yapsam çıkar mı neye alerjisi olduğu
bana1cocukyetti bdkuzu bizimkisi as değil, syneo olan maması. başlarda bana da öyle gelmişti ama zamanla alışıyor insan diğer mamalara göre kokuları farklı
bussyy1710 bana1cocukyetti aynı mama ikisi adı değişmiş. Beni oğlum küçükken içiyordu onu sonra tat duyusu gelişince öğürmeye başladı içmedi alfamino içiyor şu an. En iyisi o tat olarak
aylizinannesiiii bdkuzu iki ay küçük test yapmadı o ayda bize doktor deneyerek bulduk evde ben süt içtim emzirdim kanlı kaka kusma gaz huzursuzluk vücudu döküntü içindeydi
bana1cocukyetti bdkuzu Yok emmiyor bizimki 10,5 aylık kusma problemi yaşamadım sadece başta tadını sevmedi sonradan alıştı içmeye başladı
bana1cocukyetti bussyy1710 Evet evet aralarında tat anlamında en güzeli o demişti doktor bize de ama bizim kız hiç sevmedi, aptamili kabul edince bizde bir daha değiştirmedik. Bize doktor sevmezse içine biraz elmanın suyunu sık koy demişti isterseniz bir deneyin 3 aylıktı o zaman
bdkuzu Alfamino denemek için ücretli alabilir miyim, Aptamilin kokusu beni bile rahatsız ediyor kusunca evolvia bı tık daha iyiydi kokusu fln, ama işte niye bu kadar kustugunu anlamak için deniyorum malesef mamayi
bussyy1710 ngp hayır bulamadık henüz biz de. Son kutumuz var tarihi 31/7/24 ne yapıcaz bilmiyorum. Bizim alerjimiz geçmiş de olabilir ben şuan tüketiyorum süt ürünlerini oğluma 1 ay sonra deneyeceğiz. İnş gerek kalmaz
ngp bussyy1710 aaa ne güzel sizin bitmiş umarım bebişinizinde bitmiştir.Bende tekrar açmadım diyet belki de geçmiştir bilmiyorum. 6 aylığı doldurmasını bekliyoruz 12 gün kaldı bakalım. Sütümü arttırmaya çalışıyorum da işte yetmiyor hala mecburen başka mama deneyeceğim. Ağustos ilk haftasında belli olacakmış bence gelmeyecek mama.
bussyy1710 bdkuzu 8,5 aylık. Kan egzama vs yok şuan sadece çok pişik oldu. Hiç bu kadar olmamıştı sıcaklığın da etkisi vardır tabii.
bussyy1710 bdkuzu benim diyetim bitti şükür. Oğluma da 9 aylık olduğunda deneyeceğiz. Umarım geçmiştir. Şu kötü mamaları içirmek zorunda kalmam artık. Dua edin
bdkuzu bussyy1710 sizin bitmesi demek bebeğinde geçti anlamına gelmiyor mu acaba net bilgim yokda Süt ürünleri yediğinizde bebek reaksiyon göstermiyorsa bitmiş olmuyor mu