bdkuzu Süt alerjisi olduğu için evolvia mamaya başladık ama sadece onu verdiğim günde burnundan gelircesine kusuyor sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mi veya mama iyi gelmemiş olabilir mi başka onerebilceginiz alerji maması var mı
tazeanne98 bdkuzu reflüden olabilir mi acaba? Benim kızım da bi iki kez öyle kusmuştu şimdi daha çok dikkat ediyorum tıka basa doyurmuyorum 4 aylık misal 180 cc içecekse bile. Saat. Başı 60 cc vererek midesinin sindirmesini bekliyorum. Sindiremiyodur belki mamayı
nuroner bdkuzu evolvia yarı hidrolize mama soya ve pirinç alerjisi olabilir mi ? Alerjik kusuyordur belki de alfamino aptamil ve neocate tam hidrolize mamalardan birine geçin
Ardenaden Bozdede pisik yapioyor icnde balik yagi ve soya var alerjen madde onlrdsa 2 sinden birine alerjisi olbilir
Ardenaden bdkuzu suan nestle alfamino ama ida zor bukunuyir bebeguniz kucuk neocate alisirsa icirin hem piyasada cabuk bukunuyir hmde pisik bilmem ne yapmaz
bana1cocukyetti bdkuzu Aptamil pregomin kullanıyorum hiç böyle sorun yaşamadım tadını beğenmiyor olabilir. Dediğim mamayı deneyin isterseniz o da alerji maması
bana1cocukyetti bdkuzu bizimkisi as değil, syneo olan maması. başlarda bana da öyle gelmişti ama zamanla alışıyor insan diğer mamalara göre kokuları farklı
aylizinannesiiii bdkuzu evolvia rp1 rp2 hep kullandık hiç öyle kusmadı bütün mamaları kustı alerjisi varmış bu mamaya geçtik rahatladı çocuğum
bdkuzu aylizinannesiiii neye alerjisi varmış bnde test yaptırmak istiyorum Pregomin de denedim kusuyo evolvia da
aylizinannesiiii bdkuzu süt et çoklu besin alerjisiydi bir buçuk yaşında açmaya başladık tamamen çok şükür şuan dört yaşına girecek herşeye alerjisi geçti neredeyse
bdkuzu aylizinannesiiii ne zaman test yaptirdinz ben 2 aylık test yapsam çıkar mı neye alerjisi olduğu
bussyy1710 bana1cocukyetti aynı mama ikisi adı değişmiş. Beni oğlum küçükken içiyordu onu sonra tat duyusu gelişince öğürmeye başladı içmedi alfamino içiyor şu an. En iyisi o tat olarak