merve171214 yirmiikikasim23 evet 😂 aşığız resmen oğlum parkta koştur koştur kız salıncakta arada parktada sallanırken uyuyakalıyor kız erken erken başladı herşeye 😂
aselmina28 yirmiikikasim23 kucak çok istemiyr yürütece bildiriyorum biraz orda takılıyor biraz oturuyor ama akşam uykusuna yatarken cebelesiyoruz çok zor ağlamalı uyuyor dis şansımıza var tabiki
aselmina28 yirmiikikasim23 ben 4 buçuk qylikken yavaş yavaş koydum 6gbi gitmeye başladı şimdi peşimde dolaşıyor biraz geç kalmışız inş sevr rahatlarsnz
yirmiikikasim23 aselmina28 ama tam oturmuyodu o zamanlar bizim gelisim basamaklari biraz geriden geliyorda🤷🏻♀️
aselmina28 yirmiikikasim23 3vet tavana asılı her çocuğun gelişimi kendine has değişiyor dis cikardimi
yikeya Biz 5 aylık 3 günlüğüz 2 haftadır dönüyor yuvarlanıyor . Yere koyu koymaz. O yüzden bu ay 300 gr almışız. 😭😭😭😭çok üzülüyorum keşke biraz ağır olsa yavaş yavaş hareket etse çok da iyi değil 😨
aselmina28 yirmiikikasim23 nasıl bir süreç atlatiniz ya bizde suan dis mi çıkarıyoruz dismi patlatıyorum belirtileri i soylermsn