yirmiikikasim23 daha 7 aylık değiliz ama 6 ay 25 günlüğüz 3 aylıkken döndü şimdi döne döne evi turluyor 😂 desteksiz 20 gündür oturabiliyor oyuncakları çok seviyor 2 buçuk yaşında bir de abisi var sürekli oynatmaya çalışıyor şimdiden oyuncaklara aşık oldu 😂 öğünlere geçtim biz tadımlara 5 aylıkken başladık o yüzden artık öğün yapıyoruz günümüz full dışarda geçiyor sabah kahvaltıdan bir çıkıyoruz öğlen uykusuna gelioz sonra bidaha gece uykusuna kadar dışarıdayız bazen çocuklu misafir geliyor onlar oynuyor biz oturuyoruz etkinlikler yapıyoruz kitap okuyoruz çok seviyor kitap okumamı evde kedimiz var ona döne döne gidiyor yuvarlanıyor abisi zaten bırakmıyor sürekli oynatmak derdinde yürüteçte evi turlamaya başladı artık bir bakıyorum arkamda 😂 ben ek gıdaya direk pütürlü ve blw ile başladığım için pankek vs yapıyorum daha önce oğlumda nefis yemekler uygulamasına tariflerimi yüklemiştim şimdi yine ordan bakıp devam ediyorum yenilerini ekleyeceğim tarifler araştırıyorum 😊 ve hala diş çıkartmadık 😊