aslann1 dilay06 malesef dogumda kkullandigimda etkisi olmustu ama artik olmuyor suan onu kullaniyorum zaten canim
Aslicamm aslann1 ben kullandım bi ara ve etkisini gördüm 4 aylıkken meme reddi vardı oğlumda sütüm azalmıştı onu kullandıktan sonra göğüslerim şişmeye acımaya başlamıştı
mlkechnn aslann1 ben sezeryan oldum bugün 1 hafta oldu 4 gün sütüm bebeğimi tam doyurcak şekilde geldi
Pofudukkk nurmuo merhaba internette arattım ama Motis ürününü bulamadım nerede bulabilirim? Başka bir adı var mı acaba?
nurmuo Pofudukkk eczanelerden alabilirsiniz. Bulantı ilacı olduğu için eczanelerde bulursunuz. Yine de doktorunuza mutlaka danışın.
azrasmommm aslann1 ben de kullandım günde 6 tane içiliyor ek olarak bestlak damla ve e bebek promalt içiyordum artık hangisi etki etti bilmiyoeım çoğalmoştı sütüm. Ama solgar ın yorumları güzel
aslann1 azrasmommm ay inşallah banada etkisi olur ya napcami sasirdim cok bunaldimda artık bu süt mevzusundan 🥺
Elifkskll aslann1 ben hiç bir şekilde sütümü artiramadım. En son çağrı Bu vitamini aldım. Mastit bile oldum çok etkisini gördüm ben hala kullaniyorum
aslann1 Elifkskll ayy Allah’ım inşallah yarabbim sütüm eskisi gibi bı duzelse çok sevincem cok bunaldım artık🥺