aslann1 Kizlar bu vitamini kullanıp yada hala kullanan memnun kalan varmı en son çare sütümü arttirmak için bunu alcam yarın . Sütüm var fakat yetmiyo yiyip içiyorum bir aydır napsam olmadı çaylar bestlak falan en son bu kaldı lütfen yorum yaparsanız sevinirim
sofyayolda aslann1 Bende bir haftadır kullanıyorum ve mesela bu saatlerde artık süt azalırdı çok şükür var artık 🌸 alın bence ve inanın
Pastaneusuluislakkek aslann1 ben emzirdiğim dönem boyunca her ihtiyaç duyduğumda kullandım ve çok memnun kaldım
selcan91 Merhaba ben 2 aydır kullanıyorum ve faydasını gördüm.. şakır şakır akmıyor ama normal de 40 ml sağıyosan 60 a çıkıyor o kadar.. o bile yeter napıyım diyerek 2 aydır kullanıyorum 🤦🏻♀️
aslann1 sofyayolda ay insallah ya bu saatler öğleden sonra özellikle cok zorlanıyorum bebeğim ek gidadada çok yavaş ilerliyor istemiyorda mamayida asla istemiyo o yüzden som umudum inşallah bendede etki eder hemen
mlkechnn Ben kullanıyorum çok memnunum ilk bebeğim de Kullandım. Şimdide kullanıyorm hamilelikde başladım hatta kullanmaya
aslann1 mlkechnn ah benim ilk bebeğim olduğu için çok tecrubesizim zamanla öğreniyorum bunuda 8. Ayda öğrendim mesela . Birdaha bebeğim olsa neler.alacagimi çok iyi biliyorum da..inşallah bendede etki eder nekadar sürede etki etti acaba
mlkechnn aslann1 ben sezeryan oldum bugün 1 hafta oldu 4 gün sütüm bebeğimi tam doyurcak şekilde geldi
nurmuo Merhaba, bugün kontrolümüz vardı doktorumuz bana Motis önerdi. Normalde bulantı ilacıymış ama yan etkileri arasında prolaktin artışı varmış süt arttırıyormuş. Bebeğe hiç bir zararı yok dedi. Yarından itibaren kullanmaya başlayacağım bakalım. Siz de araştırın isterseniz
Ardenaden nurmuo motis artiriyor sutu bnde kullaniyorm hatta motis duzenli kulanirsnz sut tazyikli geliyor yani bnde oyle oluyor
Pofudukkk nurmuo merhaba internette arattım ama Motis ürününü bulamadım nerede bulabilirim? Başka bir adı var mı acaba?
aslann1 dilay06 malesef dogumda kkullandigimda etkisi olmustu ama artik olmuyor suan onu kullaniyorum zaten canim
Aslicamm aslann1 ben kullandım bi ara ve etkisini gördüm 4 aylıkken meme reddi vardı oğlumda sütüm azalmıştı onu kullandıktan sonra göğüslerim şişmeye acımaya başlamıştı
nurmuo Pofudukkk eczanelerden alabilirsiniz. Bulantı ilacı olduğu için eczanelerde bulursunuz. Yine de doktorunuza mutlaka danışın.
azrasmommm aslann1 ben de kullandım günde 6 tane içiliyor ek olarak bestlak damla ve e bebek promalt içiyordum artık hangisi etki etti bilmiyoeım çoğalmoştı sütüm. Ama solgar ın yorumları güzel
aslann1 azrasmommm ay inşallah banada etkisi olur ya napcami sasirdim cok bunaldimda artık bu süt mevzusundan 🥺