Merveio14 Yaademm olsun canm üzülme rabbim kucağını dolduracağı zamanı bilir. Rabbım gönlüne göre versin sağlıkla huzurla büyüteceğin bebeğinin haberini en kısa zamanda al inşallah 💗
Merveio14 Yaademm ne demek canm ha yok Mardinliyim 14 Nisan kızımın doğum günü o yüzden 14 yazmıştım srn bolumu musun :)
beneannedeme Yaademm hayırlısı olsunn inşallah Allah en kısa zamanda kucağını doldursun insallaah zamanı vardır ve zamanını bekliyordur emin ol ✨️🫶
Yaademm beneannedeme amin canım ama çok ümitlenmistik eşime bile söylemiştim mucizemiz diyoduk aşılama öncesi oldu diye ama yine tutunamadı bana malesef 😔
beneannedeme Yaademm canımmm beniimm allahim sana güzel kapılar Açsın inşallah ben inanıyorum ama buraya hamileyimmmmm diye post açacağına 🌼✨️
beyazkrizantem Yaademm 14 burda 🌺 rabbim hayirli sağlıklı bir evlat nasıp etsin inşallah ☺️ gönlünün muratina kavuş tez zamanda
Yaademm beyazkrizantem amin canım amin dua et olur mu Kimin duası kabul olur bilinmez kimseye yaşatmasın Allah çok zor🤲
Yaademm beneannedeme amin canım amin bilmiyorum takip etme özelliği varmı varsa seni takip edip ilk sana haber vericem inşallah en kısa zamanda olursa🥰🤲
Merveio14 Yaademm aaa ben bolu sandım :) bi 5 sene olmuştur gelmeyeli öyle özledim ki İstanbul u. Benm için o uçsuz bucaksız olan gökyüzünü, kokusunu
Yaademm Merveio14 İstanbul yaşayanlar için ayrı yasamayanlar için ayrı bir şehir galiba 🙂 zor ama bir o kadar da güzel malesef
Merveio14 Yaademm kesinlikle öyle, uzaktan sevmek en güzeli galiba :) dışı beni içi seni yakıyor hesabı
Elmas6167 kızlar adetime dört gün kala erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sonra dayanamayıp iki gün kala tekrar yaptım ama bu sefer tek çizgi gözüküyor ama testi açınca kırmızı çizginin yanında çok uzaktan bir gölge çizgi gibi gözüktü