seninbenimlederdinne_ Yaademm Geç döllenme olmuş büyük ihtimalle. Bu senepten değer çok düşük😌 Benimde geç döllenme olduğu için değeri böyle düşük çıkmıştı yani normal hayatınıza devam edin kafanıza takmayın diyeceğim zor ama yapabilirseniz zaman hızlı geçicektir ve bebeğinizin sizinle olduğun görmüş olacaksınız😌
Yaademm seninbenimlederdinne_ inşallah canım inşallah bu ay aşılama yapicaktik hamile kaldığım için çok sevindim ama böyle olunca çok üzüldüm 😔
Yaademm gunes0312 dün 2 gün vardı 3 gün geçmesini bekle dedi doktor tekrar adet olmazsan kan ver dedi ama
seninbenimlederdinne_ Yaademm Üzülmeyin henüz net bir şey yok sonuçta. Her şey vaktini bekler, size dua edicem🤲🏻
Yaademm annesininminikosuu değeriniz kaç çıkmıştı acaba adetinize kaç gün varken vermistiniz acaba testi çok soru sordum ama kusura bakmayın
Liyosunannesi Yaademm var gibi evet silik şekilde görünüyo, istiyorsanız vardır inşallah 🙏 bizde 2. de 1 bucuk yıl falan bekledik , beklemediğimiz zamanda süpriz yaptı inşallah sizinde öyle olur 🌸
Yaademm gunes0312 Çarşamba gününe kadar adet olmazsn kan ver dedi doktor ama bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum hiç adet belirtimde yok çok az bel ağrım var sadece
gunes0312 Yaademm canım hiç dusunme bunları benim adetim 5 gün geciktiginde yapmıştım testi silik çıkmıştı biraz daha bekle bakalim
flowermom_12 Ben 4 ile öğrendim hamileligimi. Bu şekilde silik çıkmıştı.Suan 3 buçuk yaşında 🥰 Bebeğiniz sizinledir lütfen tedirgin olmayın 2 gün sonra yine kan verin
flowermom_12 Yaademm adetimden kac gün önceydi bilmiyorum çünkü öncesi kimyasal gebelikti. Hic adet görmeden tam kırk gün sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim.
QueenMom__ Yaademm bence üzülmeyin, kimyasal bile olsa gebe kalıyorsunuz bu iyi bişey. Arkadaşım da 6 çıkmıştı üzüldü diğer ay yine gebe kaldı ve şimdi kucağında. Herşeyin bir zamanı var 🍀
beneannedeme Yaademm hayırlısı olsunn inşallah Allah en kısa zamanda kucağını doldursun insallaah zamanı vardır ve zamanını bekliyordur emin ol ✨️🫶