QueenMom__ Yaademm bence üzülmeyin, kimyasal bile olsa gebe kalıyorsunuz bu iyi bişey. Arkadaşım da 6 çıkmıştı üzüldü diğer ay yine gebe kaldı ve şimdi kucağında. Herşeyin bir zamanı var 🍀
beneannedeme Yaademm hayırlısı olsunn inşallah Allah en kısa zamanda kucağını doldursun insallaah zamanı vardır ve zamanını bekliyordur emin ol ✨️🫶
Merveio14 Yaademm olsun canm üzülme rabbim kucağını dolduracağı zamanı bilir. Rabbım gönlüne göre versin sağlıkla huzurla büyüteceğin bebeğinin haberini en kısa zamanda al inşallah 💗
Merveio14 Yaademm ne demek canm ha yok Mardinliyim 14 Nisan kızımın doğum günü o yüzden 14 yazmıştım srn bolumu musun :)
Yaademm beneannedeme amin canım ama çok ümitlenmistik eşime bile söylemiştim mucizemiz diyoduk aşılama öncesi oldu diye ama yine tutunamadı bana malesef 😔
beneannedeme Yaademm canımmm beniimm allahim sana güzel kapılar Açsın inşallah ben inanıyorum ama buraya hamileyimmmmm diye post açacağına 🌼✨️
beyazkrizantem Yaademm 14 burda 🌺 rabbim hayirli sağlıklı bir evlat nasıp etsin inşallah ☺️ gönlünün muratina kavuş tez zamanda
Yaademm beyazkrizantem amin canım amin dua et olur mu Kimin duası kabul olur bilinmez kimseye yaşatmasın Allah çok zor🤲
Yaademm beneannedeme amin canım amin bilmiyorum takip etme özelliği varmı varsa seni takip edip ilk sana haber vericem inşallah en kısa zamanda olursa🥰🤲
Merveio14 Yaademm aaa ben bolu sandım :) bi 5 sene olmuştur gelmeyeli öyle özledim ki İstanbul u. Benm için o uçsuz bucaksız olan gökyüzünü, kokusunu
Yaademm Merveio14 İstanbul yaşayanlar için ayrı yasamayanlar için ayrı bir şehir galiba 🙂 zor ama bir o kadar da güzel malesef
Merveio14 Yaademm kesinlikle öyle, uzaktan sevmek en güzeli galiba :) dışı beni içi seni yakıyor hesabı