Yaademm aliaras_2022 banada doktor hamile değilsin dedi bu test falan ne oluyo anlamadım moralim çok bozuk ne olduğu ne olacağı belli değil maalesef
seninbenimlederdinne_ Moralinizi bozmayın bende bozdum ama değmedi çok şükür bebeğim benimleymiş☺️ Banada yalancı gebelik olabilir demişlerdi. Doktorlar risk almıyor böyle konuşmayı tercih ediyor. Onlar için çok normal bir durum çünkü sizi anlamazlar
Yaademm seninbenimlederdinne_ inşallah benim bebeğimde benimledir çok bekledim onu😔 adete dair hiç belirtim yok çok az bel ağrım var sadece
seninbenimlederdinne_ Yaademm Geç döllenme olmuş büyük ihtimalle. Bu senepten değer çok düşük😌 Benimde geç döllenme olduğu için değeri böyle düşük çıkmıştı yani normal hayatınıza devam edin kafanıza takmayın diyeceğim zor ama yapabilirseniz zaman hızlı geçicektir ve bebeğinizin sizinle olduğun görmüş olacaksınız😌
Ayla1225 Yaademm Canınızı sıkmayın ben adetime 4 fün varken kan vermiltim beta 86 idi doktor bana dedi ki tam net bir şey diyemem yarın tekrar gel iki katına yükselirse net hamilesün diyebilirim ertesi gün verdüm 220 çıktı 3 haftalık hamilesin dedi çok engeller yaşadım kızım şu an yanımda uyuyor Allah size bağışlasın nasibi varsa sizinledir içiniz rahat olsun.
Yaademm gunes0312 dün 2 gün vardı 3 gün geçmesini bekle dedi doktor tekrar adet olmazsan kan ver dedi ama
Yaademm gunes0312 Çarşamba gününe kadar adet olmazsn kan ver dedi doktor ama bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum hiç adet belirtimde yok çok az bel ağrım var sadece
Yaademm annesininminikosuu değeriniz kaç çıkmıştı acaba adetinize kaç gün varken vermistiniz acaba testi çok soru sordum ama kusura bakmayın
Yaademm seninbenimlederdinne_ inşallah canım inşallah bu ay aşılama yapicaktik hamile kaldığım için çok sevindim ama böyle olunca çok üzüldüm 😔
seninbenimlederdinne_ Yaademm Üzülmeyin henüz net bir şey yok sonuçta. Her şey vaktini bekler, size dua edicem🤲🏻
Liyosunannesi Yaademm var gibi evet silik şekilde görünüyo, istiyorsanız vardır inşallah 🙏 bizde 2. de 1 bucuk yıl falan bekledik , beklemediğimiz zamanda süpriz yaptı inşallah sizinde öyle olur 🌸
gunes0312 Yaademm canım hiç dusunme bunları benim adetim 5 gün geciktiginde yapmıştım testi silik çıkmıştı biraz daha bekle bakalim