Mukaddes_5 Kizlar turkish care var onu cok onerdiler ama inanilmaz kotu kokuyo bulasiklarim . Baska marka arayisindayim boykot olmayan varmi iyi kaliteli
hilaz0237 Mukaddes_5 Renax kullanıyorum çok memnunum bütün boykot markalardan iyi tarım Kredi kooperatiflerinden alabilirsiniz fiyatı 150 TL 33 tane var içinde
153s34 Mukaddes_5 renax bi meshur oldu son zamanlarda sanrim. Annem almsti kullanms memnun kaldm dedi. Bime geliyordu galiba bu aralar. Oraya bakablrssiniz. Ben bimin kendi tabletini kullaniyorum. Onun disinda porçöz’ün sivi deterjani var onu da kullaniyorum. Ondan da memnunumm.
livanurvealpinannesi61 Mukaddes_5 bende finish kullanıyorum makinem her tableti güzel yıkamıyor. Çoğu markaya baktım yorumları aşırı olumsuz renax asperoxun yorumları kötüydü hep bende por çözün var onun yorumları çok iyi onu denicem bir de
kurabiyevarsimitvar Asperox’un tableti var yeni çıktı çok güzel temizliyor ve kokuyor öneririm. Bir de Renax var ama Ablam ikisinide kullandı Asperox’un tabletini beğenmiş ben de ondan aldım.
livanurvealpinannesi61 aslim88 trendyol hepsi burada yorumlarının çoğu olumsuz bende alacaktım ama kullanan çoğu kişi güzel yıkamıyor yazmış güvenip almadım
Aag Mukaddes_5 ecofreuod almıltım rosamandan süperdi parlaklık temizlik olarak hatta yarım atıyordum o bile iyiydi ama artık yok Türkiye de. Sır bio aldım o da iyidir
aysegul9323 Mukaddes_5 bir sürü marka denedim en iyisi asperox’un yeni çıkardığı. Fairy gibi yıkıyor aynı. Onun dışında file marketlerde satılan ve porçözün sıvısını da denemiştim güzellerlerdi. Bir de etrafımda RENAX kullananlar var onlar da çok memnun.
Cennetkokulum___ Mukaddes_5 asperox tablet çıkardı. İlk kez kullandım ama şu an çok memnunum. Normalde fairy harici tabletler denememe rağmen güzel yikamadi makinem.
569767 bulasık makinsınam güzel durulamıyor özellikle bardaklarda su içerken farkedıom acı tat grlıo başınq gelen varmı
1gulceninannesi 569767 ben kısa programda çalıştırıyordum hep güzel durulamadığını deterjan bıraktığını fark ettim. Deterjanı değiştirdim ve uzun programda yıkıyorum artık biraz düzeldi gibi