livanurvealpinannesi61 Mukaddes_5 bende finish kullanıyorum makinem her tableti güzel yıkamıyor. Çoğu markaya baktım yorumları aşırı olumsuz renax asperoxun yorumları kötüydü hep bende por çözün var onun yorumları çok iyi onu denicem bir de
livanurvealpinannesi61 aslim88 trendyol hepsi burada yorumlarının çoğu olumsuz bende alacaktım ama kullanan çoğu kişi güzel yıkamıyor yazmış güvenip almadım
Aag Mukaddes_5 ecofreuod almıltım rosamandan süperdi parlaklık temizlik olarak hatta yarım atıyordum o bile iyiydi ama artık yok Türkiye de. Sır bio aldım o da iyidir
aysegul9323 Mukaddes_5 bir sürü marka denedim en iyisi asperox’un yeni çıkardığı. Fairy gibi yıkıyor aynı. Onun dışında file marketlerde satılan ve porçözün sıvısını da denemiştim güzellerlerdi. Bir de etrafımda RENAX kullananlar var onlar da çok memnun.
Cennetkokulum___ Mukaddes_5 asperox tablet çıkardı. İlk kez kullandım ama şu an çok memnunum. Normalde fairy harici tabletler denememe rağmen güzel yikamadi makinem.
569767 bulasık makinsınam güzel durulamıyor özellikle bardaklarda su içerken farkedıom acı tat grlıo başınq gelen varmı
1gulceninannesi 569767 ben kısa programda çalıştırıyordum hep güzel durulamadığını deterjan bıraktığını fark ettim. Deterjanı değiştirdim ve uzun programda yıkıyorum artık biraz düzeldi gibi
livanurvealpinannesi61 Mukaddes_5 finish gibi yıkamıyor her tablet önceden aldım başka marka hep kalıntı bıraktı makinem tıkanıyordu. Finish eş değer bulamadım malesef
1gulceninannesi Mukaddes_5 aynı sorun bende de var cam bardaklar falan her şey deterjan kokusundan bir şey içemiyoruz. Asperox deneyeceğim inşallah kokuyu bitirir.
569767 1gulceninannesi uzunda dayıkasam oluyor canım boykottan önce fairy finish kullandum ondada oldu.filtreleri de her yıkamada temizliyprum hatta.makinanızın markası ne