miniksercedefne ecemmmay deneyin yada denemeyin diyemem ama biz fototerapi almasindansa şekerli suyu daha uygun gördük. Büyük oğlum fototerapi almıştı maalesef
sumeyyeasellina ecemmmay biz mama başladık doktorum mama kullan dedi hem emzirdim hemde mama kullandım toparladık şükür
Zlm ecemmmay neden yeterince almiyo sarılık uyku yapar emerken uyuyo ise uyandırın emmeye devam etsin. Sütüm az diye korkuyorsaniz sizi emerken şırınga ileaz az mama verebilirsiniz hem sizi emer hemde karni doymuş olur
ecemmmay Zlm meme ucum yok o yüzden emziremiyorum sağarak veriyorum ancak silikon uç denedim ondan da yeterince süt gelmediği için sinirlenip ağzından çıkarıyor o yüzden sağdığım kadarını vermek zorunda kalıyorum hep
Zlm ecemmmay biberon kullaniyosaniz mama ile destekleyebilir siniz önemli olan sağlığı sonuçta. Önce ann sütünü verin sonra mama. Ama o kahverengi yerin tamamını ağzına alması gerekiyor göğüs ucunun olmaması sorun olmamalı diye biliyorum benimde pek yoktu çünkü
gokcez ecemmmay mama takviyesi yapın mutlaka. Benimki 18 değerle hastanede yattı. Mama vermek hiç aklıma gelmemişti. Emiyor sanıyordum. Hiç zorlamayın mama verin biraz biraz
neslika ecemmmay birisi sarı gıdalar yemedim geçti dedi. Ama 14 günde geçmeyince uzayan sarılık diyorlar ve 3 aya kadar kendiliğinden geçiyor. Bizim 3 aylık olunca geçmeye başladı.
ecemmmay neslika 3 ay çok uzun bir zaman değil mi doktorlar bir şey demiş miydi peki ben gözümde fazla büyütüyorum sanırım :(
winchestera esin43 merhaba, benimde 4 günlük bebeğim var bazen emiyor ama çoğu zaman memeyle resmen kavga ediyor ya da bir kaç kere çekip bırakıyor almıyor bende sağıp veriyorum ama gerçekten çok üzülüyorum, siz de ilerleyen dönemde nasıl düzeldi meme tutması
neslika winchestera sütünüz tazyikli geliyor olabilir ya da az geliyor. Tazyikli olma ihtimali daha yüksek. Mide gazını iyi çıkarın
neslika ecemmmay 3 aya kadar kendiliğinden geçecek bol bol emzirin dedi doktoru. Anne sütünden kaynaklı olunca da uzuyor sanırım. Bizimki erken doğduğu için bu kadar uzadı. Bir de ilk doktor 5.gün muayenesinde sarılık olduğunu söylemedi ve aile hekimimiz mama verme dedi. Onların yüzünden uzadı. Mamaya devam etseydim ya da sarılık olduğunu erken anlayıp daha sık besleseydim muhtemelen bu kadar uzamayacaktı.
heygorl ecemmmay sakın şekerli su vermeyin bebeğiniz komaya girebilir… ileride bağırsak sorunları yaşayabilir. Başlasına bir şey olmadı diye size olmayacağı anlamına gelmez. Sizin bebeğiniz benimki gibi uzayan sarılık yaşıyor muhtemelen. 3 haftayı geçtiyse zaten tehlike geçmiş demektir merak etmeyin bizim tam 40 gün sarılıktı uzayan sarılık deniliyor buna ve bir sorun yok merak etmeyin
Mukaddes_5 ecemmmay bol bolll anne sütü icmeliii ha deyince gecmiyor zaten sureci uzun. Cok uyutmayin surekli uyandirip meme verin yada mama ne kullaniyorsaniz ama oncelik tabiki anne sütü. Benim bebegimi ben ayaklarini sikarak uyandirirdim cok derin uyuyorlar sakin aldanip uyandirmamazlik yapmayin altini acin kasiklarina islak mendille su degdirin uyandirip besleyin mutlaka a
winchestera neslika valla ikiside değil, sürekli sağıyorum gözlemliyorum o yüzden, ucu da var zaten emiyordu da ama iki gündür özellikle memeyle savaş ediyor tutsa bile 2-3 çektikten sonra bırakıyor bırakmadığında da direk uyuya kalıyor göğsümde