meriiiiiiiiii Esen07-46 hangi ilacınızdan fayda gördünüz kullandığınız fitil mi hangisi isimlerini yazabilir misiniz
Esen07-46 meriiiiiiiiii PROCTO-GLYVENOL hem fitili var hem kremi ikisinide kullanıyorum çok iyi geliyor birde duphalak, şurup var ilonu yazmıştı çok iyi geliyor zaman zaman oluyor ama hemen ilaçlarını kullanıyorum bı sorun yaşamıyorum çok şükür geçti
Esen07-46 meriiiiiiiiii korkama canım doktora git ilaç yazar zaten bir işlem yapacağını zannetmiyorum ilaç tedavisi ile geçmezse ona göre 2. Bir asamaya geçersiniz senin sağlıkli olman öncellikli ve bebeğin icinde daha iyi ilgilenorsin eğer sen iyi olirsan git derim böyle çekeceğine bıi faydası olur belki inşallah
eymenesra meriiiiiiiiii benim daha kırkım çıkmadı ama bende de oluyor o ağrı bir iki saate geçiyor ıkınmaktan mı oluyor acaba
Esen07-46 meriiiiiiiiii evet doğumdan dolayı doğumda fazla ıkınma ve bebeğim biraz fazla gelişmişti o yüzden makatta çatlak oluşmuş çok şükür tedevisi var ben kurtuldum inşallah darısı sana
ahseney Kızlar ilacı direkt alıp kullanabiliyor muyuz yoksa doktora yazdırmak zorunda mıyız?Benimde aynı şekilde acıyor canım bazen çok az kanıyorda iç tarafta yara var belli ben direkt alabilir miyim eczaneden
meriiiiiiiiii lAmMelodi inan o kadar canım açıyor ki doğum acısı gibi rabbim hepimize Şafi ismi ile şifa versin
alin12_ meriiiiiiiiii makatta catlak oluşmuştur o da büyğk tuvaletini yaparken cam kesiyormuş hissi verir.
alin12_ meriiiiiiiiii doktora gitmeniz lazım. Krem verir. Kadın dogum doktoru veya üroloji doktoru bakar.