meriiiiiiiiii Doğum yapalı 2 ay oldu ilk zamanlar yoktu ama sın neredeyse bi aydır afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken inanılmaz canım acıyor bu doğum ile mi ilgili mi neyden oldu inanın çok zorlanıyorum tuvalete gitmek istemiyorum aynı şeyi yaşayan var mı
metoliii meriiiiiiiiii muhtemelen çatlak yada hemoroid doğum sonrası olabiliyor bende de olmuştu sezeryan doğumum ama
Esen07-46 meriiiiiiiiii evet o bendede olmuştu 2 ay boyinca geceleri bile uyuyamazdim oturamazdim okadar acirdi ağlardim sabaha kadar birşey yemeketen bile korkardım tek tuvale te gitmim dite . Genel cerrah polikliniğine gittim ve bir sürüp bir fitil birde krem verdi okadar iyi geldiki hiç eksik etmem o kremi fitili biterse hemen aile hekimine yazdirirm procto gleyvenol diye bir krem senjnkide öyle olmuştur emin ol canım genel cerrah polikliniğine git ve kurtul inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun ###
meriiiiiiiiii Sanki hani içimde keskin bişey var tuvaletim çıkarken inanılmaz can yakıyor o soğum acısı gibi neredeyse napscsgım ben yaa
meriiiiiiiiii Mnktrtaaa meme çıkıyor ama bi kaç gün sonra geçiyor popomda tuvaletimi yaparken inanılmaz bi acı oluyor sonrasında kıcımın üzerine oturamıyorum resmen bi iki gün ağrıyor sonra tuvalete gidiyorum yine aynısı kısır bi döngü
meriiiiiiiiii metoliii nasıl geçti çok zorlanıyorum bebeğim de daha ufak hastaneye gitmek istemiyorum doktor bi işlem yapmam gerek diyecek diye gurbetteyim yalnızım
Norveckizi meriiiiiiiiii gecmıs olsun basur olmussunuz Bende de var gecmedı bebek 22 aylık. İyileşemedim🤷basur da büyüdü hatta
Esen07-46 meriiiiiiiiii tamamen geçiyor canım ama ilaçlarını sürekli kullan 2 güne birşeyin kalmaz geçmiş olsun
Esen07-46 meriiiiiiiiii korkama canım doktora git ilaç yazar zaten bir işlem yapacağını zannetmiyorum ilaç tedavisi ile geçmezse ona göre 2. Bir asamaya geçersiniz senin sağlıkli olman öncellikli ve bebeğin icinde daha iyi ilgilenorsin eğer sen iyi olirsan git derim böyle çekeceğine bıi faydası olur belki inşallah
meriiiiiiiiii Esen07-46 ay deneyip bakacağım mutlaka cerrahi bi işleme gerek kaldı mı tamamen geçti mi hala devam ediyor mu
meriiiiiiiiii Esen07-46 hangi ilacınızdan fayda gördünüz kullandığınız fitil mi hangisi isimlerini yazabilir misiniz
meriiiiiiiiii Esen07-46 çok teşekkür ederim inşallah iyileşirim eşim evde yokken lavaboya dahi gidemiyorum çünkü hemen çıkamıyorum sonrasında da çok canım acıyor
meriiiiiiiiii Esen07-46 kızlar bişey daha soracağım bebeğim 2 atlık kalça ultrasonuna ne zaman götürmeliyim ve hangi bölüme randevu almalıyım bilginiz var mı
Esen07-46 meriiiiiiiiii evet doğumdan dolayı doğumda fazla ıkınma ve bebeğim biraz fazla gelişmişti o yüzden makatta çatlak oluşmuş çok şükür tedevisi var ben kurtuldum inşallah darısı sana
Esen07-46 meriiiiiiiiii PROCTO-GLYVENOL hem fitili var hem kremi ikisinide kullanıyorum çok iyi geliyor birde duphalak, şurup var ilonu yazmıştı çok iyi geliyor zaman zaman oluyor ama hemen ilaçlarını kullanıyorum bı sorun yaşamıyorum çok şükür geçti