buketbb bsradnmz1 benim de öyle oldu gaz problemi aşırı yokru ne zaman bu damlayu versem kıvrandı bende vermeyi kestim öylece duruyor evde, doktorum sen iç dedi boşa gitmesin dedi ama cesaret edemedim benden de gaz olarak etkilenşrse diye
Aysenur2019- Ben kullandım kızımda anne sütünden sagıp fincanda damlayla karıstırıyordum kaşıkla veriyordum bizi çok rahatlatmıştı seyreltilmeden verme tadı cok kötü😩
smfth aylizmeva doktor bana bu çayları yasakladı ve karıştırıp içme sakın diye üstüne bastıra bastıra söyledi
smfth aylizmeva rezenenin kanser yapma riski varmış kanıtlanmamış ama sonuçta yapma ihtimali de var dedi anason zaten başlı başına yasak çok tehlikeli birde bunları karıştırıp içmek zehir etkisi dedi 🤷🏻♀️
mombarbie_ bsradnmz1 elim ayagim oldu diyebilirim aninda rahatlatiyordu 20 gunlukken baslamistik 2 aya dogru biraktik hic gaz problemi yasamadik arada zorlanir gibi olursa veriyorum 4 aylik suan
aylizmeva smfth enteresan ben 6 aydır kullanıyorum. O zaman çemen otu tohumu o da süper süt yapıyor ben bazen hepsini karıştırıyorum. Çemen otu tane tane ağır oluyor tadı biraz