bsradnmz1 Kullanan var mı bebeğim 55 günlük seyreltilerek verilmesi gerek yazıyor sizler nasıl kullanıyorsunuz nasıl seyreltebilirim
aylizmeva bsradnmz1 canım eğer emzirme yapıyorsan hiç kullanma. Kendine kimyon, rezene ve anason otunu karıştırıp çayını yap. Mis gibi gaz çıkartıyor
evahll bsradnmz1 damlaların bi halta yaradığını düşünmüyorum şu besleme öncesi yapılan masajlar varya efso bişey çocuğu resmen rahatlatıyor akşama gazı kalmadıpı için katılmıyor
buketbb Ben de 2 aylıkken bebeğime almıştım öncesinde biogaia kullanıp memnun kaldım , eczacı nurse harveyi övünce alıo denemek istedim seyreltin gibi bişey demediler ama ben memnun kalmadım bebeğim sevmedş onu
buketbb bsradnmz1 benim de öyle oldu gaz problemi aşırı yokru ne zaman bu damlayu versem kıvrandı bende vermeyi kestim öylece duruyor evde, doktorum sen iç dedi boşa gitmesin dedi ama cesaret edemedim benden de gaz olarak etkilenşrse diye
aresnako bsradnmz1 merhaba ben de önce damlasını kullanmıştım, sonra şurubunu aldım. Benim kızım kolikti. Şuruba başladığımda nerdeyse 2.5 aylıktı ve akşam kriz ağlamaları çok azaldı. Şuruptan mıydı yoksa 3 aya yaklaşıyoruz diye mi bilmiyorum ama çoğu kişiden şurup daha etkili diye de duymuştum bi deneyin isterseniz
mombarbie_ bsradnmz1 elim ayagim oldu diyebilirim aninda rahatlatiyordu 20 gunlukken baslamistik 2 aya dogru biraktik hic gaz problemi yasamadik arada zorlanir gibi olursa veriyorum 4 aylik suan
bsradnmz1 aylizmeva evet aylizmeva evet sadece anne sütü alıyor her gün rezene ve kimyon çayı içiyorum gaz çıkarıyor ama rahatlamıyor bir türlü kaç kez acillik olduk lavman ile rahatlatıyorlar onu da çok yaptırmak istemiyorum ama çatlatayacak derece de ağlıyor içim parçalanıyor
ozlemgg Damlası işe yaramadı ama şurubu resmen hayatımızı kurtardı.Bir de sancılanmasını beklemeden sürekli gaz masajı yapıyorum birikmemesi için
ozlemgg Damlası işe yaramadı ama şurubu resmen hayatımızı kurtardı.Bir de sancılanmasını beklemeden sürekli gaz masajı yapıyorum birikmemesi için
aylizmeva bsradnmz1 kimyon toz değil ama tohumu olacak. Anason da katabilirsin içine 3ü çok iyi geliyor. İnşallah şifa olur. Geçmiş olsun canım
smfth aylizmeva doktor bana bu çayları yasakladı ve karıştırıp içme sakın diye üstüne bastıra bastıra söyledi
Aysenur2019- Ben kullandım kızımda anne sütünden sagıp fincanda damlayla karıstırıyordum kaşıkla veriyordum bizi çok rahatlatmıştı seyreltilmeden verme tadı cok kötü😩