Hohomoromu Seyyahyolcu kuyruk sokumunda ve hafif popısnn üzerine yayılmıs çokta küçük değil biraz büyük internette görünenlerden
Zdkaplan Seyyahyolcu tam kuyruk sokumun da mandalina boyutundan biraz küçüktür yeşille mor arası karışık
dmrbrl Seyyahyolcu ikisinin de poposunda vardı mongolian blue spot diye aratırsanız görsellerdeki gibi. mavi renkli
Bravewomen Mrnadar Benim oglumun hem kuyruk sokumunun oldugu yerde vardi hem ayak bileginin orda. Zamanla gecti gitti. Oglum beyaz tenli @Seyyahyolcu
Pnarr_ Seyyahyolcu oğlum da da vardı geçti nerdeyse kızımda da var doktor ultrason bile çektirdi sıkıntı yok ne hamileyken kimyasal aldım ilaç içtim ne türbeye gittim tam poposunun üst tarafında hemen hafif mor renkli normal doğum yaptım ikisi de beyaz tenli
Seyyahyolcu Pnarr_ ultrason sonucu duruyosa bana atabilir misiniz bziede cekildide bakayim aynı mı sonuçlar
Gzlky Benim bebegimde de var bende merak ediyorum geçer inşallah poposunu üstünde birde ayak bileğinde 5 aylık daha geçmedi
mavi1balon Seyyahyolcu 6 aylık olduk hala duruyor morluk çok fazla değil ama hala var. Kaçıncı ayda geçer acaba🤔
BonitaDau ErtugrulBey16 yoo ikiside olmadı hiç ilaç kullanmadım hamileliğimde ve normal doğum yaptım yinede var kızımda
Durununannesi_ Seyyahyolcu eni iki parmak kalınlığında , boyu ise yarım parmak . Birkaç ayda geçmişti. 6 ayı bulmadan sanırım.