Seyyahyolcu Morluk ne kadar sizlerde. Resim atabilir miisniz. Boyutu ne kadar. Sadece ic kisimda mi yojsa dışarıda da var mi
ErtugrulBey16 Seyyahyolcu kardeşim bu morluk kan dolaşımı ağır olduğunu gösteriyor bu dolaşım normal olması için mutlaka hacemat olmalı çocuk Araştırın lütfen Osmanlı döneminde doğar doğmaz çocuk hemen hacemat olur Bu morluk ya siz çok ilaç kimyasal madde aldınız ya da doğmunuz Sezaryen ile gerçekleşti Araştırın lütfen 🙏
Ceren0109 Seyyahyolcu bu morluk mongol lekesi deniliyor normalde bacakta popo ustunde bebeklerde oluyor ama benım oglumun elinde var kucuk yuvarlak ılk dogdugu gun koyuydu suan cok acık renkte mavı mor gibi o zamanla geçiyor ıntden bakabilirsiniz mongol lekesi diye
Hohomoromu ErtugrulBey16 o morluk mongol lekesi diyorlar galiba hacemata falan hiç gerek yok kendiliğinden geçiyor ya da geçmeyede biliyor normal bir şey o insanları bence yanlıs yönlendirmeyin hacemata gerek olsa doktor söylerdi dimi ya da farklı bir tedavisi olsa yiğenim 3 yasına girmek üzere ve o lekeden var hacemat falan yapılmadı hiçte bir sorun yok
BonitaDau ErtugrulBey16 yoo ikiside olmadı hiç ilaç kullanmadım hamileliğimde ve normal doğum yaptım yinede var kızımda
zisanc ErtugrulBey16 ne hacamatı küçücük bebeğe ya allah aşkına..Doktor normal der,normal değil der bir şey söyler yönlendirir..Tarihte olmayan şeyleri burada yazıpta insanların kafasını karıştırmayın lütfen
Ankarali Mrnadar hamileyken türbeye falan mı gittiniz? Ondan mı olmuştur ki ya da böyle bi deri hastalığı vardi ama ismini hatırlayamadim
Ebeoz Seyyahyolcu benim kizimin sirtinin ortasina kadar devam ediyor. 3 yasina kadar gecer dediler. Kucukken bende de varmis.
MuhammedAmine Seyyahyolcu resim atmam açık yeşil rengi . Sırtına kadar çıkıyor 1 yaşında biraz rengi açıldı zamanla geçermiş doktoru söylemişti sanırım mongol lekesi deniyordu annem bizdede olduğunu çocukluk döneminde geçtiğini söylüyor
dmrbrl Seyyahyolcu mongol lekesi asya kokenli her bebekte olurmus zamanla gecermis. beni bebeklernki gecti 3-4 ayda
Bravewomen Mrnadar Benim oglumun hem kuyruk sokumunun oldugu yerde vardi hem ayak bileginin orda. Zamanla gecti gitti. Oglum beyaz tenli @Seyyahyolcu