senayagiz Ozooo bebek deterjanı da neymiş bebeğe mikrop da lazım kaynamış ılımış suda neymiş illa nasıl alıştırırsan öyle gider direk ver gitsin çok pimpiriklisiniz canım sizde bizde çocuk büyüttük (bu öğütleri veren kaynanamgil kocamı tandır evine götürmüş 3 günlükken kulağını fare ısırmış 🤦🏻♀️ ) Değişiklik olsun diye 2 haftadır köyde kaynanamgildeyim bin pişmanım daha çok öğütler varda sığmaz 😅🤦🏻♀️
BENOYLEUYGUNGORDUMM Ozooo ne çeyreği kız bi tane halası var o zenginlikte çeyrek mi takar insan. Bari tam taksaydı😃
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nescafebagimlisi benmki değişik bir şey knk ya aslında anlaşıyoruz. Görümcemle daha iyiz. Ama her ne kadar iyi olsak da geri duruyorum. Gereksiz bir şekilde samimi olmak istemiyorum. Sevmesine severim, konuşurum ama beni geri çeken bişi var 🤷🏼♀️(Eltim yok)
Simsimy Ozooo Kayınvalidemi aramayı unutmuşum. Normalde hep arar, kutlarım. Hem ev yerleştiriyorum, hem babamlar falan bende. Yoğunluktan çıkmış aklımdan. Eşimde bir şey demedi. Kadın bizi görüntülü arayınca aklıma geldi. Bugünde kötü gelin oldum ya 😅
Emiraras-smom Ozooo benim eltim 6. Ya hamile hala fesatlık peşinde benimle çok uğraşıyor aramızda 10 yaş olmasına rağmen ama eğleniyorum bayramda lanet yüzünü görmüyorum hamdolsun küsüz ailecek ooooh 😄
Deletedmom_117 Ozooo şuanlik yok😂😂Kaynanama geldim gece 4 de sksjdk eltide 9 da geldi bı kahvaltı sonra az durdu gitti itekileri görmedim 😂😂ama İlla bisiler olur anlatirim sjsjsj
daisy_01 Ozooo sabah kahvaltıya kaynanamlara geliyoruz. yemeğe de benim annemlere gecıyoruz. hayır gitmeyin diye tutturmuş.annem de bekliyor ona gidecez diyorum kadın dinlemiyor.bebege mama veriyorum o kadar yeter dıyor altını temızleyecem sonra temızle dıyor gaz için masaj yapıyorum yapma diyor çıldırtıyor beni . en son durup sadece baktm suratına sessizce ve yapma dediği şeyi yapmaya devam.geldiğimden beri yapıştım kaldım şu koltuga vakit de gecmıyor 🥲
ogretmenhnm1 Ozooo bu bayram gitmedik memlekete gurbetteyiz hic bayram havasina giremedim ondan. Bilerek gitmedim esim gitmek istiyordu ben istemedim kaldik.
kartalin_annesi23 ipeksmom02 ohaaa ne pişkinmiş o görümce yuhhh fjfjfjfjfj ablası diye küs kalamayan erkeklere duyurulur. Maşallah senin eşine 🧿
ipeksmom02 kartalin_annesi23 sormayın iki sene iyiydi ama 😂🤪 eşim sildim mi bidaha aynı olmaz onun için en çok sevdiğim huyu kim olursa olsun geri vites yapmaz🤭