Ozooo Selam kızlar günaydın herkese iyi bayramlar 🤩 Bayramda olan kv, elti, görümce vb olaylarınızı bu postta bekliyorum 😁
NuriAlco Ozooo Bu bayram tek başıma kaldım. Geçen bayram aileme gitmiştim bu bayram gitmedim. Eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. Eşim çalışıyor akşam ailesine gidecek. Şuan baya duygusalım oturdum ağlıyorum 🥺
anonim99 Ozooo kayınvalidemgil aşağıda kurbanla ilgileniyor. Ben elimi vurmadan bebeğimle evde oturuyorum 😂😂😂😂
Zeynepikram İlki benden gelsin o zaman 🤪😂 bayramda benim evimde toplanır herkes evim bahçeli olduğundan kurban bizde kesilir akşam eltimi aradım sen bir kek yap getir bayram kahvaltısı için bnm çok işlerim var vakit bulamadım yapmaya dedim biz kahvaltıyı yaptık topladık o daha yeni çıkıp gelmiş eşi aramış uyandırmış öyle gelmiş bu rahatlıktan istiyorım bende 😅 bide kaynanama diyor sen bnm eti de kendi evine götür hiç uğraşamam dolaba düzeltmekle senden alırım ihtiyaç oldukça😂
Cerceren Zeynepikram keki yapmış mı bari Bence takılmayın sıkıntı etmeyin. Kv oğluna söylemiş kahvaltıyı biz de yapalım erken gelin diye gitmedim ne gideceğim ya kendi oğlu gitti Bir de sabah sabah erkenden arıyor, ama daha kurbanı bile kesmemişler. Madem erkenden arıyorsun acele bir iş varmış gibi niye saat 9 olmuş kesilmedi kurban. İyi ki gitmemişim vala aman gram gitme isteği de yok
Zeynepikram Cerceren evet yapmıştı da ama ben de mecbur değilim ki kahvaltı için onu beklemeye üstelik 4 çocuklu bir anneyim üç gün boyunca kahvaltıya bana gelip elini bir bardağa dahi atmayan bir insana hazırlık yapmaya bi zahmet erken gelip kahvaltıya yardımcı olsaydı en azından
ipeksmom02 Ayy forum bugün çok eğlenceli 😆 bi tane de benden o zaman. Görümcemle bu zamana kadar asla konuşmuyorduk benlik bir sorun değil. Kocası dövüyor sövüyor evden kovuyor kayınvalideye geliyor. 3 çocuğu var iki büyük oğlan birde küçük kız. Her neyse bu böyle beş altı kere kayınvalideye geliyor kocası özür dileyince evine sanki kaçar gibi kimseye haber vermeden gidiyor. En son kayınpederim vefat etti 2 sene önce ramazan bayramında. Daha birkaç gün olmadan geri kaçmış evine kimseye demeden. Eşim de artık iyice sinirlendi bidaha gelirse bu kapı kapalı ona diye. (Bu olaylar biz nişanlıyken oluyor bu arada) bizde o sırada ev düzmeye çalışıyoruz zaten durum çok iyi değil hem ev yapıp hem düğün masrafı derken çok zorlanıyoruz. Görümcemde boşandı ama sonra dediğim gibi geri gitti. Gidince tekrar evlenmiş çeyiz parası istiyormuş nerden aklına geldiyse. O zaman için 20 bin lira istedi. Kayınpederin maaşından kesilecek. Zaten eşime yetmiyo. Bunu duyunca görümcemle tartıştı eşim çok sinirlendi. Boyu kadar çocukları var birde ye evli gibi çeyiz parası istedi şaka gibi. Bi daha da 2 sene gelemedi ama ben doğum yapınca geçen ablamın sünnete geldi ben dolanırken kızıma annem bakıyodu o da gelmiş sevmiş almış falan. Eşim duyunca bana kızdı kovsaydın nasıl gelir benim çocuğumu sever diye bişey diyemedim haklı. Ablasını günahı kadar sevmiyor artık. Bayramda da gelmek istiyormuş şimd. Yani ne yapmak istiyor anlamıyorum bu kadın. Biraz karışık olmuş kusura bakmayın 🤭
kartalin_annesi23 ipeksmom02 ohaaa ne pişkinmiş o görümce yuhhh fjfjfjfjfj ablası diye küs kalamayan erkeklere duyurulur. Maşallah senin eşine 🧿
aycasil NuriAlco ay bende ne elti görümce hiç biri yok 😃 önce anneme sonra kayınvalideme gittim. Hiic birşey de yapmadım. Bayram gibi bayram yani
Cerceren nescafebagimlisi benmki değişik bir şey knk ya aslında anlaşıyoruz. Görümcemle daha iyiz. Ama her ne kadar iyi olsak da geri duruyorum. Gereksiz bir şekilde samimi olmak istemiyorum. Sevmesine severim, konuşurum ama beni geri çeken bişi var 🤷🏼♀️(Eltim yok)
Minel-inannesi Ozooo ay dedikodu yok bende, esim, annem, babam kurban alanina gittiler. Bizde evde kapadik kapilari pencereleri koku gelmesin diye, kapadik perdeleri konu komsuda kesenleri kizim gormesin diye, kizimla kahvalti yapiyoz☺️
agitmoms Ozooo biz daha bi yere gitmedik ama şunu yazmak istiyorum bi görümcem var 1*5 yıldır ne ben ne eşim konuşmayız kalleşlik yaptı kayınbabamfa bu bayram denk gelirsek ne yapsam sizce işte diğerleri büyüğün olsun sen kutla diyorlar ama..
Simsimurg agitmoms agitmoms biz de aynı durumda olduğumuz için kayınvalidemle konuşup onun gideceği gün gitmedik karşılaşmamış olduk. Umarım siz de karşılaşmadan atlatmışsınızdır.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Ozooo görümcem yurtdışında yaşıyor. Yeğenini ilk defa gördü. Oradayken tlfn da paket yaptım ona dedi. Geldi işte bi çeyrek taktı. Paket dediği şeyin içinde yelekle hırka çıktı sadece kendisi örmüş. Sen yurtdışından geliyorsun ya içine bi takım yada bi ayakkabı al koy dimi. Cimrilikte üstüne kimseyi tanımam😃
Vicibici BENOYLEUYGUNGORDUMM Yurtdisindakiler gerçekten çok cimri. Benim de kuzenim bebegim yeni doğduğunda paket yaptım ona kargo geri gitmesin mutlaka takip edin. Paket hazırladım ona bilmem ne kaç kere söyledi. Dedim emek vermiş herhalde kim bilir neler koydu içine. Bi geldi paket dediği 2 çikolata bi yürüme arkadaşı o da tahtadan jdjdjd başka bir şey yok 😂 ulan al güzel hediyeler oyuncaklar gönder cimri misiniz. Hayır göndermese de olur ama madem gönderiyorsun birde abarta abarta paket maket yok geri gitmesin komikler ya jdjddj
ruyabalcin BENOYLEUYGUNGORDUMM benim bebeğim daha bir aylık görümcemden sadece maşallah kelimesini duyduk konu illa bir şey alması değil ama samimi değiller sonra yan yana gelince samimiyet bekliyorlar bu bayram bebekten dolayı eşimin memleketine gidemedik benimkine de gidemedik ama neyse ki benim ailem bebek olduğu için bizim yanimizda 😊
BENOYLEUYGUNGORDUMM Vicibici demek istediğim tamda bu bi abarttı ki oradayken şöyle böyle açtım. Bi hırka bi yelek onu da o kadar büyük örmüşki ilkokula giderken anca olur🤣
Mavisiimm Vicibici elti görimce değil ama söylemeden geçemiycem cimrilikte kimse benim halamla yarışamaz kadın ingiltere de yaşıyor çok zengin gelirken oğluma 14 yaşındaki kızının bebek bakım çantadını ve kirli bezlerini atmak için aldığı küçük poşetleri getirdi🤣😂😂 aa bir de 400 tl verdi
taa Vicibici paket geri gidince ne kadar gidiş dönüş kargo parası boşyere ödemek çok koyuyor insana ondan haberin var mı? Madem küçümscen keşle hii luzım yok biz bütün ihtiyaçlarını aldık deseydin ben bişi alim yollim diyene öyle söylüyorum .
BENOYLEUYGUNGORDUMM Ozooo ne çeyreği kız bi tane halası var o zenginlikte çeyrek mi takar insan. Bari tam taksaydı😃