arzuseen elifguven evde tedavi yapıyorum sadece elimle baktığım zaman hissettim çünkü hızlı nefes alıp veriyordu
arsentopik arzuseen ben ıkısıını bi arada kullandım cortairde bişey olmwdı ama ventosal bizde ayaklards titreme yapınca kestık
mochi01 arzuseen ventolin çarpıntı yapar. 6 ay sonrası kullanılabilir diye biliyorum. Kalp damar sorunu falan varsa bebeğin asla kullanılmamalı yada Dr onayı almalısınız. Cortair in öyle bir etkisi yok
arzuseen mochi01 acildejş doktorumuz verdi kendi doktorumuzda onayladı hatta o saatlerinini attırdı kalbinde delik var biliyor olduğunu
aykoz_ arzuseen evet ventolin yapıyo. Serum fizyolojikle sadeleştiriyomusunuz? Hatta ateş de yaptı bizde ventolin artık sadece cortair verıyorum
arzuseen aykoz_ evet 2 cc serumla yapıyorum fakat doktorum contairi yapma dedi ve tam nebul kullan dedi .025 lik oldugu için
aykoz_ arzuseen aralarında en az 20 dk zaman koymanız gerektigini söyledimi. Ardarda verdiyseniz de oluyor carpıntı
mochi01 arzuseen kardiyoloji Dr unuzdan onay alın mutlaka. Yeğenimde aynı durumda onun Dr u ventolin kullanmasını onaylamamıştı. Ventolin yerine Serum kullanmanızı önerir büyük ihtimalle
Ilosummm arzuseen benim de kızım 1 yaşında iken 3 gün yoğun bakımdan yattı krup yüzünden. Ondan sonra bizde malesef kronikleşti. En ufak hastalığı krup tetikliyor. Bizde ventolin veriyordul evde ama iyi gelmiyordu. Doktorumuz bize ventolin daha fazla tıkama yapıyor dedi. Sadece cortair kullanın demişti. Serumla yumuşatip veriyoruz iyi geliyor. Bence başka doktora da danışın birde kalp rahatsızlığı varsa daha sıkıntılı bir durum
Keremlihayat Benim bebeğim çok küçüktü kullandık iki aylıktı, hiç unutmam onu kullandıktan sonra ventolin i çocuk bembeyaz oldu bir bıraktı kendini kalbi hızlı hızlı attı çok korktuk, doktora söyleyince sadece cortair kullanin dedi ventolin kullanmayın dedi
ilongirav arzuseen benim bebe iki aylıktı ikisini de kullandım bir sorun yaşamadım. hatta salak gibi bir taneyi dörde bölüp vermem gerekiyormuş ben her gün 4 tane kullandım 🤦🏻♀️
muno112 arzuseen ventolin tasikardi yani kalp atışını artırıcı etkisi var o yüzden yarı yarına serum fizyolojik ile seyreltilerek verilmesi gerekli
kirpiannesi Benim bebeğim 45 günlükdü kullanmak zorunda kaldığımda ikisinide kullandım serum suyu ile seyreltip 4 saatte bir verildi hastanede de 4 saatte bir veriliyor diye biliyorum ama ventolin gerçekden bizi mahvetmişti. Daha çok tıkanıp kendi balgamında boğulacakdı bebeğim.