Keremlihayat Benim bebeğim çok küçüktü kullandık iki aylıktı, hiç unutmam onu kullandıktan sonra ventolin i çocuk bembeyaz oldu bir bıraktı kendini kalbi hızlı hızlı attı çok korktuk, doktora söyleyince sadece cortair kullanin dedi ventolin kullanmayın dedi
ilongirav arzuseen benim bebe iki aylıktı ikisini de kullandım bir sorun yaşamadım. hatta salak gibi bir taneyi dörde bölüp vermem gerekiyormuş ben her gün 4 tane kullandım 🤦🏻♀️
muno112 arzuseen ventolin tasikardi yani kalp atışını artırıcı etkisi var o yüzden yarı yarına serum fizyolojik ile seyreltilerek verilmesi gerekli
kirpiannesi Benim bebeğim 45 günlükdü kullanmak zorunda kaldığımda ikisinide kullandım serum suyu ile seyreltip 4 saatte bir verildi hastanede de 4 saatte bir veriliyor diye biliyorum ama ventolin gerçekden bizi mahvetmişti. Daha çok tıkanıp kendi balgamında boğulacakdı bebeğim.
Yarim_Kilo_Kiyma arzuseen Ventolin verip biraz mola vermelisiniz. Ventolin nabzı yükseltir. Benim oğluma taşıkardi yapmıştı 2 aylık iken hastanede yattığı zaman. Hemen değiştirmişlerdi
aslikls arzuseen ventolin çarpıntı yapar fakat bunun dışında sürekli hızlı kalp atışı, karın bölgesinde hızlı iniş çıkış, çekilme varsa solunum sıkıntısı yaşıyor olabilir tekrar götürün bebeğinizi.