Tuuggccee Susamtanesimoms izmirdeyız sadece zıbınla duruyor klmada acık klma olmadan mumkun degl uyunmuyor
Tuuggccee Susamtanesimoms klma acık oldugu ıcın terlemıyor ama gun ıcınde klma acmazsam on defa ustunu degsııtıyorum orası ayrı konu
arven2024 Susamtanesimoms bizde 5 aylığıız bugün neredeyse 1 saat uyuyamadı toplam . Şuan tek zıbınla ve pencere açık uyuyo
GokcelifMom Susamtanesimoms Kızım 7 aylık sadece zıbınla yatırıyorum ve odada vantilatör çalışıyor. Yoksa bu sıcaklarla baş edemeyiz
Susamtanesimoms Femme1 yok malesef cam açıyorum vantilatör var onuda gece açmaya korktum, üzerini değiştirdim biraz öyle yattı sabaha karşı serinledi oda
mamadearya Susamtanesimoms Ankara Oda 29 derece Cam üstten açık +vantilatör açık Sadece askılı zıbın var Emerken su gibi oluyor sonra da buz gibi 1 yaş Her gün yıkıyorum ama yapış yapış çocuk
Meltemmss Böylee. Bu tulum hem diz altı hem çok terletmiyor kumaşı minik delikli delikli. (Adını unuttum kumaş türünün🤣)
Bsnl Kzım 18 aylık. Evde zıbınla duruyor, bazen sadece bezle. Yatarken zıbınla yatıyor sadece. Her bez değişiminde vücudunu da yıkıyorum komple.
Momomom Susamtanesimoms benim kızımda çok terler ne giydirirsek giydireyim hava durumu nasıl olursa olsun sırt üstü uyudu mu sırtı hep terlidir . Eğer çok terlediyse mutlaka zıbın değiştiririm , az terlediyse arkasına bez koyarım
Kararsizaney Susamtanesimoms 15 aylık oğlum bugün 5. gün ateşi vardı dişten dolayı o yüzden hep suyun içindeydi 😂 şaka bi yana günde 5 6 defa yıkıyorum aşırı sıcak ve nem çok diye şuan bez atlet yatıyor artık zıbını kalmadı temiz az önce uyandı baktım zıbını terli hemen değiştirdim cam açık ona rağmen yerliyor gram esmiyor oda sıcaklığını düşürmüyor bile üstünü örtmüyorum örtsem bile döne döne uyuduğu için açılıyor
semra45 cerooo bizde Manisa’da yaşıyoruz çok sıcak ya klima aldık mecburen bebeğim çok terliyo klimanın derecesini kaç yapıyorsunuz acaba
cerooo semra45 merhaba 21 22 derece bizim ev büyük ama salonun kapısını açıyorum yatak odasına kadar geliyor çok soğuk olmuyor o yüzden
MnkKrtl Susamtanesimoms ince tulumla yatırıyorum çünkü klima açıyoruz serinde yatıyoruz yoksa çok sıcak uyuyamıyoruz
_nidosunannesi_ Susamtanesimoms istanbulda oturuyorum az çok tahmin edersin burdaki nemi. Allah’tan eksi birinci katta oturuyorum evim serin ama dışarısı yanıyor. Kızımı sadece zıbınla tutuyorum evde. Akşamları yatmadan önce de ılık suyla duş aldırıp yatırıyorum sabaha kadar serin serin uyuyor bide üstünü örtmüyorum
Prensesin_Annesi_ cerooo Benim kızımda cok terliyor yıkıyorum kremliyorum birden cok kötü isilik oldu vantilatör fayda etmiyor klima almayı düşünüyoruz ama çarpar diyede korkuyoruz