Susamtanesimoms joolz terliyor mu ona rağmen kızım çok terliyor hasta olacak diye korkuyorum, ağız mendili koyuyorum sırtına ama sık sık değiştirsemde aynı gece uykudada uyandıkca değiştiriyorum
semra45 cerooo bizde Manisa’da yaşıyoruz çok sıcak ya klima aldık mecburen bebeğim çok terliyo klimanın derecesini kaç yapıyorsunuz acaba
aseladaz Susamtanesimoms 3 ayik bez zibin altinda muslin ortulu minderde uyuyor balkon acik vantilator acik
Susamtanesimoms anneyimya terliyor mu, kızım çok terliyor hasta olacak diye korkuyorum, ağız mendili koyuyorum sırtına ama sık sık değiştirsemde aynı gece uykudada uyandıkca değiştiriyorum
Susamtanesimoms senaninanasi kızımda çok terliyor, ağız mendili koyuyorum gün icindede ama gece uykuda olunca sık sık uyanıp degistirmeye çalışıyorum ama bazende derin uyuyorum üzülüyorum hasta olacak diye
Tuuggccee Susamtanesimoms izmirdeyız sadece zıbınla duruyor klmada acık klma olmadan mumkun degl uyunmuyor
Tuuggccee Susamtanesimoms klma acık oldugu ıcın terlemıyor ama gun ıcınde klma acmazsam on defa ustunu degsııtıyorum orası ayrı konu
arven2024 Susamtanesimoms bizde 5 aylığıız bugün neredeyse 1 saat uyuyamadı toplam . Şuan tek zıbınla ve pencere açık uyuyo
GokcelifMom Susamtanesimoms Kızım 7 aylık sadece zıbınla yatırıyorum ve odada vantilatör çalışıyor. Yoksa bu sıcaklarla baş edemeyiz
Susamtanesimoms Femme1 yok malesef cam açıyorum vantilatör var onuda gece açmaya korktum, üzerini değiştirdim biraz öyle yattı sabaha karşı serinledi oda
mamadearya Susamtanesimoms Ankara Oda 29 derece Cam üstten açık +vantilatör açık Sadece askılı zıbın var Emerken su gibi oluyor sonra da buz gibi 1 yaş Her gün yıkıyorum ama yapış yapış çocuk