Minigim38 pasaklisinkukuli 1.60 50 kiloyum ama kızımdan sonra çöktüm hic kendime bakamaz oldum 😅😅2 ay oldu ombre yaptırdım biraz süsleneyim dedim ama unutmuşum 🤭
Snp57asel pasaklisinkukuli uzun çok da seviyorum ama acayip bunalıyorum aslinda tesetturluyum evde filan çok bunaltıyor beni bu havalarda kıyamıyorum da kesmeye ucundan alıyorum mübarek çok da dökülüyor
delirmeceler pasaklisinkukuli uzun saç kadınıyım ama dün küt kestirdim saç dökülmesine çare bulamayınca kestirmekte çare buldum
NariNariKiminYari pasaklisinkukuli saçım boyadan dolayı koptu daha yeni toparlanıyor 🥲 kaynak kullanıyorum belime kadar 3 ayda bir çıkarttırıp saç derimi dinlendiriyorum 🙃
pasaklisinkukuli Minigim38 istiyor ama vakit yok ki geven gün kaç bıyıga kızımı da götürdüm başka care yok
Minigim38 pasaklisinkukuli bende bugün götürdüm mecbur kaldım kuaför kaşımı almak için egildikce bana bisey yapıyor sandı ağlayıp durdu
Enf pasaklisinkukuli Uzun saç kadınıyım. Ama bir dönem hayatımda yolunda gitmeyen şeylerin acısını saçımdan çıkartmış, kısacık kestirmiştim. Eşimle tanıştıktan sonra saçlarıma makas değmedi, belimin altında. 🫶🏻
ElisaMom_ pasaklisinkukuli uzun saç kadınıyım ama saçım kısa,hamileyken tiksindigim için uzun kullanamıyorum şuan 😂
Ayseee60 Popomu kapatıyordu dedim artık bıktım kısaltcam gittim bi karış kestirip geldim siyah rengi ❤️
Cennetkokulum___ pasaklisinkukuli uzun saç asla sevmiyorum. Omzumun biraz altına gelsin hemen keserim saçlarımı.
Avesila pasaklisinkukuli Uzun saç severim. Ama artık gözümde yok… Kısacık kestirdim. Elimden gelse kazıtacaktımda durdurdular.