Simsimy pasaklisinkukuli Uzun saç severim ama yıllardır hep kısa kullanırım. Babam saçıma şekil vermekte zorlandığından kısa kestirirdik hep, alışkanlık oldu. Bazen orta bir uzunlukta oluyor ama hiç belime kadar olmadı :)
Minigim38 pasaklisinkukuli 1.60 50 kiloyum ama kızımdan sonra çöktüm hic kendime bakamaz oldum 😅😅2 ay oldu ombre yaptırdım biraz süsleneyim dedim ama unutmuşum 🤭
VII-Kleopatra pasaklisinkukuli yok üzülmedim çabuk uzuyor hatta yazın İstanbul’a gidince daha da kısaltılacak sanırım. Saçlarım dalgalı ve kullanımı kısayken daha kolay, üzülmem düz dön ayrı dert kıvırcık ayrı dert
Kadifemsii pasaklisinkukuli kısa saç kadınıyım ama saçlarım kalçamı aşıyor eşim çok seviyor kestirmemi istemiyor bende katlanıyorum işte bu iki gündür kazıtmak istedim o derece bunaldım
lohusaserbeti pasaklisinkukuli saçlarım hamileyken uzamıştı çok güzeldi. Doğum sonrası 3.ayda bi döküldü kelaynak gibi kalınca kestirdim şuan omuzumda malesef. Kısa saç olgun gösteriyor bence ben uzun saç tercih ederim
Snp57asel pasaklisinkukuli uzun çok da seviyorum ama acayip bunalıyorum aslinda tesetturluyum evde filan çok bunaltıyor beni bu havalarda kıyamıyorum da kesmeye ucundan alıyorum mübarek çok da dökülüyor