pasaklisinkukuli Maviii2 çiçek ismini kızıma koymak istemiştim ama nasip olmadı bir de banu ismi var bu da türkçe
annesininbebisi Kızımın adı Beren, ben de Gökçe, Ülkü, Aybike isimlerini seviyorum Beren koymasaydım bunlardan birini koyacaktım 😌
Sassolsobe annesininbebisi bilmediğimden soruyorum Beren Türk ismi mi acaba ben de Beren düşünüyordum çünkü kız olursa
Maviii2 asumn anlamı nedir peki gökçe veya Gökçen de aklımda ama Gökçenin anlamı çıkmış aklımdan aslında bir de Tomris düşünüyorum ama doğu da sıkıntı olur diye dediler aklım karıştı
eceliko Maviii2 ben de ece koydum kızımın ismini. umay’la arasında kalmıştık. ama tomris i de çok beğenirim
Maviii2 eceliko teşekkür ederim bende tomrisciyim aslında ama eşim asker doğuya gidince okul vs durumunda mimlenir diyorlar bilmiyorum aslında koymayı çok isterdim
eceliko Maviii2 onlar nasıl kürtçe isim koyabiliyorsa siz neden koyamayacaksınız. ben de şırnak ta çalıştım 2017-2020 arasında ama olumsuz bir durumla karşılaşmadım. okulum tümen lojmanları ve polis lojmanları dibindeydi.öğrenciler karışıktı
Maviii2 eceliko haklısınız aslında çok da istiyorum tomrisi aslında bir de almila düşünüyordum ilk kızımda çok heves etmiştim ama babaanne ismi koyduk buna da hevesim kaçtı sanki soğudum gibi ilkte olmayınca o yüzden şimdi farklı düşünüyorum
Burculicee Maviii2 Gökçe Güntülü Börteçine Umay Asena Tomris Ayçıl Konçuy Pamir Karaca Daha var ama ben müsait değilim
annesininbebisi Sassolsobe Türk kökenli bir isim biz de o yüzden koyduk zaten malum yabancı bir sürü insan olunca ülkede Türk olduğumuz ismimizden bari belli olsun istedik 🥹