yasemincanakci 3 yasindaki kızımla birlikte la roche posay 50+, 4 bucuk aylik simdilik hic bir şey:) 6. Aydan sonra ecowell siveno olabilir. İncia kullanmıştım memnun kalmadım cok fazla yoğun. Minicik bir damla bilr bembeyaz yapıyor.
Taclikiz nmlgmz yaşından once kullanmayin demisti doktorumuz. Şuan 13 aylik kararsizim ne kullansam diye 👀
dilarademiry peri_kizi_ 6.aydan itibaren kullanabilirsiniz temiz içerikli olmasına dikkat etmemiz gerekiyor
Miniktirtil kahvemsadeolsun özellikle her gün her dışarı çıköada kullanıyor musunuz ? Öğleden sonra ki çıkmalarda da kullanmak gerek mi acaba , bu saatlerde vs
engel duygulu3406 benim kızım iki aylık bende almayı düşünüyordum dışarı aşırı sıcak nasıl kullanmayacağım ki
edefneee busraumay instagramda Gökçehan pürsöken diye bir kimyager var içeriklerini inceliyor bakın isterseniz şuan en iyi güneş kremi içeriği temiz olan la Roche oluyor
busraumay edefneee Teşekkür ederim bilgi için.Vücut kremi olarak la Roche kullanıyorum güneş kremide o zaman bundan devam olacak.
Zhr_ygz ikiyavruskaannesii bende araştırıyorum çoğu doktor sitesi siveno öneriyo ama reklam için mi yoksa gerçekten güzel mi
hellotubb nmlgmz 8 aylığız abimiz var onda hep mustela kullandım , bu sefer biraz değişiklik yapayım dedim trukid babyton aldım doğal ve organik içerikli baya meşhur bu aralar ☘️
D_deniz Postal Azram3523 sürümü falan nasıl acaba kolay dağılıyor mu cilde pişik kreminin sürümü zor hele cilt nemli ise