engel duygulu3406 benim kızım iki aylık bende almayı düşünüyordum dışarı aşırı sıcak nasıl kullanmayacağım ki
edefneee busraumay instagramda Gökçehan pürsöken diye bir kimyager var içeriklerini inceliyor bakın isterseniz şuan en iyi güneş kremi içeriği temiz olan la Roche oluyor
busraumay edefneee Teşekkür ederim bilgi için.Vücut kremi olarak la Roche kullanıyorum güneş kremide o zaman bundan devam olacak.
Zhr_ygz ikiyavruskaannesii bende araştırıyorum çoğu doktor sitesi siveno öneriyo ama reklam için mi yoksa gerçekten güzel mi
hellotubb nmlgmz 8 aylığız abimiz var onda hep mustela kullandım , bu sefer biraz değişiklik yapayım dedim trukid babyton aldım doğal ve organik içerikli baya meşhur bu aralar ☘️
D_deniz Postal Azram3523 sürümü falan nasıl acaba kolay dağılıyor mu cilde pişik kreminin sürümü zor hele cilt nemli ise
duygulu3406 Karkuresi onu da sordum. Zaten sürekli kullanmıyorum. Çıkmak zorundaysam ve güneş varsa kullanıyorum. Ama kullanman gerek dedi doktor. Hepsi başka başka bişey söylüyo biliyısunuz. Biraz size kalıyo
penyyy nmlgmz ilk siveno kullandım 9 aylıkken falan. Şu an 19 aylık niveanın çocuk için olanını aldım beyaz şişe turuncu kapaklı
dilarademiry nmlgmz 4 aylığız daha başlayamadık ama önceden kendimde test ettim mustela siveno incia arasından incia zor dağılıyor mustela çok sıvı siveno da iyi bilemedim ne yapacağımı 😀
dilarademiry peri_kizi_ 6.aydan itibaren kullanabilirsiniz temiz içerikli olmasına dikkat etmemiz gerekiyor