_Goktugunannesi__ deleted20517 Bende zayıfım kalça göbek vücuda yapışık ama hiç dar giyip üzerine kısa bişey giymedim eteğim hep geniş tarzda veya gömleklerim kalçamı kapatacak şekildeker🤭
iki_prens_annesi_ Birdunyabircennetannesi bende tam nasıl güzel mi diye soracaktım benimde sürekli karşıma çıkıyor ama fiyatı çok uygun diye tereddütte kalıyorum
Birdunyabircennetannesi iki_prens_annesi_ Bugün geldi de kargoda bekliyor eşim yetişirse alacak inşallah 😅 Gömleği dahil değil fiyata
iki_prens_annesi_ annesininkurabiyesi iki oğlumunda kombinleri ben biraz erken almıştım ama kısa kollu gömlekleri tsortleri de var olmazsa öyle de yapabilirim kendime de bunu aldım
deleted20517 iki_prens_annesi_ canım kendine aldığın takımı çok pahalıya almışsın takip ettiğim ve alışveriş yaptigim uygulamada aynısı çok ugunaydi 😊
cinarinannesiiii iki_prens_annesi_ ay bu modeli bende çok beğeniyorum ama gömlek iç gösteriyor diye yorumlar okudum bide çok ütü isteyen kumaş mı yardımcı olur musunuz
nurKurt9856 selimalpinannesi tarzınız çok hoş güle güle kullanin lacivert elbise nereden kumaşı müslin mi
Bus1903 annesininkurabiyesi bol beyaz pantolon giyiyim diyorum ama üstüne giyecek bir renk bulamadım kızlar helpppp 😂 oglanada beyaz tsort askılı lacivert şort giydircem 😂
umudumsun35 annesininkurabiyesi Mağazadan almıştım çok beğenerek altına da tütü beyaz çorap ve sarı bandana 🥰
2AngelMom umudumsun35 kızımla aynıı 😍 bende altına beyaz sandalet sarı ponpon toka aldım çorap giydirmiyicem çünkü aşırı sıcak 🤦♀️