Buklem Bizde kullanıyoruz ve bizde de kabızlık yaptı. Buna bağlı huzursuzluk ve iştahsızlıkta var sanki , takip ediyorum damlayı verdiğim gün çok huzursuz, kabız ve iştahsız oluyor. Bitince değiştireceğim
Yusufunannesii Buklem öyle mi demek ki kişiden kişiye değişiyor etkileri olumsuz Bi yorum okumamıştım daha önce
Areliko Deletedmom0028 peki demir emilimini azaltmasın diye ne aralıkta veriyorsunuz mamadan veya anne sütünden kaç saat sonra
Areliko Yusufunannesii öyle yapmanıza hiç gerek yok içinden cıkan sırıngaya benzer seye ilacı çekip bebeğinizin agzına yan şekilde koyup verin öyle içiyorlar
Smyetugra Yemekten yarım saat önce yada yemekten 2 saat sonra veriliyor diye biliyorum bizde kullanıyoruz
Gloria Yusufunannesii en fazla beş damla vermelisiniz bestironu bize öyle demişti dr.altı aydan sonra bi iki damla artırabilirsiniz
Gloria Yusufunannesii bu damla kilosuna göre verildiğinde agır geliyor bebeğe kilosuna göre kullanırsanız görürsünüz zaten yada doktorunuza sorun isterseniz gaz sancısı kabızlık yapıyo
Gloria Yusufunannesii çay kasıgına damlatın emzirdikten bir saat sonra verin bir saat daha emzirmeyin kabızlk yapıyo fazlası rahatsız eder
Buklem Gloria bizde kilosuna göre 1’er damla şeklinde veriyorduk, 15 gün önce dr kan testi istedi sonuç hemoglobin 10 çıktı ve 1 ay sabah akşam 8’er damla vermemi söyledi depoları bir dolsun sonra yine normal şekilde verirsin dedi. Tabi ben rahatsız ettiğini bildiğim için sadece 1 kez veriyorum
Bsr06 Yusufunannesii hiç bir yan etki yapmadı herşeyi aynı şuan. 2 günde belli olurmu tabi bilmiyorum.
Buklem Hct değeri 30.2 alt sınırın biraz altında değerler. Acaba kan tahlili yaptıran var mı sizlerin sonuçları nasıl