Yusufunannesii Bebeğime bugun aldım bu damlayı en iyisi bu diye duymuştum ama ne kadar kullanacağım bilmiyorum oğlum 4 buçuk aylık siz kaç damla veriyorsunuz?
ma9419 Yusufunannesii benim oğlum da 4 ay 22 günlük 8 damla veriyorum doktor öyle söyledi kilosu 7500 gram kilo başı heralde bende öyle biliyorum
Bsr06 Yusufunannesii bizde 2 gün oldu başlayalı. Yarı aç kilosu kadar dedi doktor. 2 beslenme arasında veriyorum.
Areliko Deletedmom0028 peki demir emilimini azaltmasın diye ne aralıkta veriyorsunuz mamadan veya anne sütünden kaç saat sonra
Yusufunannesii ma9419 benim oğlumda 4 ay 20 günlük 7500gr o zaman bende öyle yapayım kaşıkla mı veriyorsunuz yan etki yaşadınız mı
Sbnmygz Ben 2 gün önce başladım dün gece uykusundan uyandı kendini sıka sıka kabız gibi davranıyor normalmi bu kullananlar yaşadımı acaba 😞
ma9419 Yusufunannesii çay kaşığıyla veriyorum şimdilik herhangi bi yan etki görmedim yeni başladık zaten 1 hafta oldu
Oglusannesi98 Yusufunannesii demir damlası aç olarak verilir sütle etkileştiği zaman etkisi azalıyor. Ben uyanınca emzirmeden yarım saat önce veriyorum. 🙂
Yusufunannesii elmalikurabiye valla ben daha vermedim ama kaşığa damlatıp şırıngayla vermeyi düşünüyorum yoksa zar zor içer
Areliko Yusufunannesii öyle yapmanıza hiç gerek yok içinden cıkan sırıngaya benzer seye ilacı çekip bebeğinizin agzına yan şekilde koyup verin öyle içiyorlar
Bsr06 Yusufunannesii hiç bir yan etki yapmadı herşeyi aynı şuan. 2 günde belli olurmu tabi bilmiyorum.
Buklem Bizde kullanıyoruz ve bizde de kabızlık yaptı. Buna bağlı huzursuzluk ve iştahsızlıkta var sanki , takip ediyorum damlayı verdiğim gün çok huzursuz, kabız ve iştahsız oluyor. Bitince değiştireceğim
Yusufunannesii Buklem öyle mi demek ki kişiden kişiye değişiyor etkileri olumsuz Bi yorum okumamıştım daha önce