birbeyazoglanbirkarakiz _htc doktora gitmedim çünkü spiral taktırmadan önce böyle olmasının normal olduğunu biliyordum, spiral bazı insanlarda böyle adeti uzatabiliyor ve kanamayı arttırabiliyor maalesef, normal sayılıyor bu.
_htc birbeyazoglanbirkarakiz anladım. Benimde 6 ay oldu kullanalı uzun sürüyor normalde 7 gün sürerdi şimdi 10 gün oluyor doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım. Okuduğum ve duyduklarım kadarıyla ilk altı aylık böyle olması normal vücut alışma sürecinde vs o yüzden merak merak.
birbeyazoglanbirkarakiz _htc ilk 6 ay ve sonrasında da normal diye biliyorum spiral uzatabiliyor maalesef süreyi. 5 yıldır kullanıyordu bir ablam vardı onun da 9 gün sürüyordu 5 yıl sonra cıkarttırdı uzun sürüyor diye
Emralpakcn Ulviyye14 siz deyince fark ettim eskiden belimi sağa sola çevirince ses gelirdi artık gelmiyor ben hiç düşünmedim bel çekme olayını aslında çok mantıklı geldi ne yaptıysam geçmedi çünkü bilmiyorsan bilene sor demişler bu da bana fikir olsun teşekkür ederim iyi ki yazmışsınız 🥰💕
sevdakavakli birannebir kusura bakmayın uygulamada yeniyim bildirimler kısmını bugün fark ettim o baya emin kendinden ben tuttum diye ama zaten geri çekilme bi korunma yöntemi sayılmaz doktorlar hatta o yöntem ile hamile kalmayanlarda sıkıntı olabileceğini düşünüyor daha garanti yöntemler bulun çünkü bize çok büyük sürpriz oldu şimdi 3 aylığız hem spiral hemde prezervatif kullanıyoruz başka sürprizi daha kaldıramam 😅😅
birannebir sevdakavakli ayy valla bende korkumdan spiral taktırdım daha cok yeni 5 6 gündür inş kayma falan olmazda kullanırız kafamız rahat olur 5 ay önce doğum yaptım bende asla sürprizi fln kaldıramam 🫠
seymassssss atlasinannesi48 bende balerin spiral taktırıcam 10 gün sonra acaba takarken acı oluyor mu? Sonrasında yan etkisi sizi rahatsız eden bir şeyi oldu mu?
atlasinannesi48 seymassssss çok hafif bir acı oluyor öyle dayanılmayacak derecede değil takıldıktan sonra bende ağrı olmadı 1 nisanda taktırmıştım o zamandan beri ara ara lekelenmeler oluyor bir de regl miktarı eskiye göre arttı kontrole gitmedim henüz gidince soracağım hep böyle mi olacak diye