Emralpakcn vücut tabiki çöküyor asla yenileniyor olayına katılmıyorum ben de🤣27yaşındayım,kimse bana yaşımı vermezdi çocukdan önce herkes 20falan diyordu.ama şimdi aynada kendimi 30olarak görüyorum😄bakımsızlık,cildimdeki sebebini çözemediğim değişkenlik falan ne bileyim ya))sadece rahim kendini yeniliyor,kendimde bunun şahidi oldum.ayrıca çok doğuran insanların sadece rahmi genç kalıyor.anneannemin 12çocuğu vardı.iç organlarında hastalığı vardı,doktor bakarken,rahmin 15-20yaşlı kızların rahmi gibi çok genç kalmış demişti)şimdi annemle konuşurken diyorumki,rahmetli nasıl 12çocuk doğurmuş hayret ediyorum🙄
Bel ağrısı bende de var ya,sezeryan olduğum için.ben Baküde yaşıyorum,eşimin halası var köyde,geçen hafta oraya gitmiştim.onunde eli böyle şifalı mı diyeyim ne diyeyim,çok güzel masaj yapıyor,bizde bel çekme diyoruz,onu falan yapa biliyor ki,bunu herkes yapamıyor.sizlerde ne diyorlar buna bilmiyorum.neyse,dedimki hala belim çok ağrıyor beni biraz masaj yapsanmı.neyse belime dokunde her tarafına,dediki omurgan 3yerden kaymış,onları öyle bir yerine oturttu ki,çıkan sese şok oldum.ama şu an belimin aşağısındaki ağrı çok hafifledi,sadece yukarılarda ağrılarım kaldı,o da sezeryan iynesinden sanırım..
Neyse uzun yazdım kusura bakmayın))ama bel ağrınızı hafife almayın,çocuğa bakmak için bel lazım insana😄Allah yardımcınız olsun ❤️