Emralpakcn benim adetim ilk 3ay düzenli oldu))bekarken 29günlük adet döngüm vardı.evlendikden sonra 32güne kadar çıktı.hamilelikten sonra 30gün devam etti 3ay.sonra nisan ayının sonunda adet gördüm 12gün sonra tekrar adet oldum,ama aynı kızlık zamanımdaki gibi gür oldu.koktum önce kanama falanmı oldu diye,sonra baktımki hayır normal adet gibi ara ara oluyor.neyse bu adetimde bitti.ama bu arada yüzümde de sivilcelenme olmaya başladı deri altında.minik minik çok rahatsız ediyordu beni.hamileliğiminde ilk 3ayında olmuştu,doktorum progesteronun az deyip fitil vermişti,hemende geçmişti.nisan ayki adetimden 15gün sonra tekrar adet oldum🙄yine bekledim kanama falanmı, korkuyordum hamile olursam diye.neyse bunuda bitirdim😆şimdi bekliyorum bu ay adetim ne zaman olacak)))çocukla öyle her dakka doktora gitmek olmuyor malesef,bu yüzden gitmedim daha.hem bedenimi tanıyorum,bi sorun olursa mutlaka başka bir belirti verirdi.anladığım şu,vücut kendi kendini temizliyor,eski haline döndürmeye çalışıtor.çünki tüm bu adetlrden sonra yüzümdek7 sivilcelenmede gitti,eski tertemiz yüzüm geldi çok Şükür.Valla peş peşe doğuranlara helal olsun.ben 1cide pes ettim,bedenim beni terk etti🤣