Deletedmom_216 Sevvalerdemm siveno tekiz iceriyoiymis. Muhendisinoglu hesabinda gordum simdi bu arada en bilindik buyuk markalar tam olarak tekiz icerikli degilmis onu fark ettim mesela hipp chicco markalari temiz icerikli degil. İstersen o hesaban bakip arastirabilirsin ben o sekilde alicam sanirim almam gerekirse bu yaz
themommyy Tuuggccee sivenonun yapısı nasıl acaba bende siveno tercih etmek istiyorum ama sürümü kolay beyaz beyaz kalan birşey istemiyorum
Tuuggccee themommyy guzel yedırdınmı beyazlık falan kalmıyor yenı aldım yenı kullandm ben surerken zorlanmadm dıger gunes kremlerı nasl blmıyorm ama surerken bıraz yedırmen herekıyor oyle hemen surulmuyor cok memnn kaldm ama hıc yanmadı bebegm
beti_07 Sevvalerdemm çinko oranı diğerlerine göre daha yüksek olduğu için minela care tavsiyemdir inanılmaz güzel hakkını veriyor
Nisaalparslan422 Kesinlikle siveno bayılıyorum her ürününe heleki güneş kreminin üstüne tanımam çocugumun cildi hassas bebekliğinden beri çok sorunlar yaşadım güneşe alerjisi var çok memnunum
kendicocugunungelisimcisi birbebekle ben de onu kullanıyorum ama ilk aldığımda çok sıvı formda ve çok kolay sürülüyordu şimdi sürdüğümüzde beyaz pütürlük bırakıyor ve kıvamı koyulaştı
birbebekle kendicocugunungelisimcisi aa bilemiyorum 1 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım siz ne kadar bi süredir kullanıyorsunuz
Papatyaa21 Sevvalerdemm ecowell en temizi araştırın derim ☺️ sivenoda da titanyum dioksit var ve kanserojen diğerlerinde varmı bilmiyorum