Saribidik Melhakars ben elimle vermeye başladım pütürlü ya da parçalı gıdaları. Elimden yerken yerken şimdi alıştı kaşıkla da yiyor. Onun için köfte filan yapıyorum parçalara bölüyorum veriyorum
Burcubyk55 Benimki de yeni yeni alışıyor diyebilirim çorbalarına ekmek ici minik minik doğruyorum ancak alıştı diyebilirim zor alışıyor son zamanlarda bebekler hep bu yorumlarla karşılaşıyorum blendr çocuğu deniliyor hatta 🙄
balannesiii [silindi] baştan alısmayan biraz zor yiyor canım sonradan korkuyolarmı bilmiyorum ben oğluma hep catalla ezdimde verdim herşeyi kopardım falan smdi pilav makarna bile yiyebiliyor maşallah kuzenimin kızı 3 yasında hala yemiyormuş pütürlü şeyleri direk cıkarıyormus😕
[silindi] balannesiii Olabilir sonradan yiyebilen de var. Korkmamak lazım başka türlü de öğrenemeyecek. Ben hemşireyim müdahale edebilirim biraz ona da güvendim tabi ama şükür oğlum hiç zorlanmadı daha diş yok evire çevire yiyor verdiklerimi
Glcn_brk_ipk78 Arenn aynen benimkide ona yaptığım özel yemekleri sevmiyor ama bizimkilere bayılıyor 😊
Melhakars Kızlar makarna ve bebe bisküvisi verdim eline ve cidden yedi 😂😂 başında durdum daha makarnaları eline alıp yemeyi beceremedi daha çok eliyle sıkıp haşatını çıkardı ama ben verdim ve yedi ❤️
Arenn Melhakars az önce bende 2 tane verdim eline yedi biraz ben ısırttım biraz kendi derken bitirdi😊
Arenn Melhakars artık ewe yemek yapabildiysem ondan yediriyorum geçen kerewiz yaptım verdim bugün de bezelye pişirdim kıymalı ondan yedirdim baharat koymuyorum oda yesin diye lezzet olsun diye çoook az tuz koyuyorum ama koymamak gerek aslında ama ağzının tadını biliyor eşşek
Derininannisi Melhakars iyice pişiriyorum yediriyorum blenderla genel de çekmiyorum 8 ay 18 günlüğüz genel de hep öyle verdim alışsın pütürlü yiyeceklere diye biran önce alıştırın sonra zorluk çekersiniz
Arenn Melhakars aynen koymayın diolar iyi değilmiş damar sertliği nr sebep olurmuş ilerde ama öbür türlüde bepenip yemiyor çok az koyuom ne yalan söyliyim