Arenn Elele bende mümkün oldukça yediriyorum ama pankek ten çekindim 😊 az önce yunurtalı ekmek yedirdim ilk defa bayıldı
Arenn Melhakars hahah korkuyorum da çaktırmıyorum biraz 😂😂 tetikte bekliyorum hemen kucağıma almak için bilaç kere yutamadı hemen hafif yüz üstü pozisyona getirdim rahatladı boğulma bakımı diye bakın netten daha güwenli olursunuz belki
Muhammedmiracinannesi Melhakars ben 7 ayliktan sonra gep puturlu verdim şimdi onune koyuyorum pankekleri omletleri kendisi yiyor verme bogazinda kalir yutamaz dediler ben alışsın diye hep puturlu verdim hatta hic pure vermedim desem yeri yani
balannesiii Melhakars hep robottanmı geçirdin canım? Keske en baştan catalla ezseydin o zaman alısırdı istersen catalla ezip yaptıgın şeyi biraz sulandır ki alıssın
tubaelif Melhakars bak muzu sevmiş ne güzel böyle lezzetli katı seyler aralarda önce az pütürlü sekilde vere vere gittikçe çoğaltırsın ön yargısı kırılır. Sende çekinme ardından su teklif edersin. Ben öyle yapıyorum haftaya 8 aylık olacak inşallah. Pankek yaptım elimle az ezdim ağzına koydum bak öyle de sevebilir
[silindi] Melhakars 6 ay 20 günlük hep pütürlü veriyorum ek gıdaya başladığımızdan beri bi sıkıntı yaşamadım. Ona özel kek yapıyorum şekersiz yumuşak eline veriyorum kendisi yiyor siz biraz temkinli davranmışsınız sanırım şimdi kabul etmiyor. Çok sorun olduğunu zannetmiyorum illa ki öğrenecek 1 yaşında hala pütürlü yiyemeyen bebekler de var bi şekilde öğrenecekler
balannesiii [silindi] baştan alısmayan biraz zor yiyor canım sonradan korkuyolarmı bilmiyorum ben oğluma hep catalla ezdimde verdim herşeyi kopardım falan smdi pilav makarna bile yiyebiliyor maşallah kuzenimin kızı 3 yasında hala yemiyormuş pütürlü şeyleri direk cıkarıyormus😕
Saribidik Melhakars ben elimle vermeye başladım pütürlü ya da parçalı gıdaları. Elimden yerken yerken şimdi alıştı kaşıkla da yiyor. Onun için köfte filan yapıyorum parçalara bölüyorum veriyorum
Burcubyk55 Benimki de yeni yeni alışıyor diyebilirim çorbalarına ekmek ici minik minik doğruyorum ancak alıştı diyebilirim zor alışıyor son zamanlarda bebekler hep bu yorumlarla karşılaşıyorum blendr çocuğu deniliyor hatta 🙄
[silindi] balannesiii Olabilir sonradan yiyebilen de var. Korkmamak lazım başka türlü de öğrenemeyecek. Ben hemşireyim müdahale edebilirim biraz ona da güvendim tabi ama şükür oğlum hiç zorlanmadı daha diş yok evire çevire yiyor verdiklerimi
Glcn_brk_ipk78 Arenn aynen benimkide ona yaptığım özel yemekleri sevmiyor ama bizimkilere bayılıyor 😊
Melhakars Kızlar makarna ve bebe bisküvisi verdim eline ve cidden yedi 😂😂 başında durdum daha makarnaları eline alıp yemeyi beceremedi daha çok eliyle sıkıp haşatını çıkardı ama ben verdim ve yedi ❤️
Arenn Melhakars az önce bende 2 tane verdim eline yedi biraz ben ısırttım biraz kendi derken bitirdi😊