Bertug_bebek Edanurtas6565 hamileliği de bnde yeteri kadar kullandım zaten ek gıdada almaya devam eder bebiş
SinanzehraNeva Hy40 kesinlikle bizim doktorumuz şuan haftada bir bile kullanmamız yeterli dedi ama kimisi her gün ve ikişer defa diyebilen de var
Bertug_bebek Hy40 geçmiş olsun canım. Bende sorup hareket edıcem ama o zmana kadar vermwyı düşünmüyorum
Hy40 Bertug_bebek daha çok küçükmüş devam edin bence doktorunuza gidine kadar.bir yaşında oğlum devam dedi doktorum
Hy40 Bertug_bebek d vitaminini bırakmayın kan damlasını da tahlil sonucunuza göre doktorunuz belirler bu ikisi önemli bnce
Eleven Bertug_bebek kafanıza göre iş yapmayın. Ben yaptım pişman oldum. 5 aylık bnm oğlan. Sağlık ocağı verdi kan damlasını kullandım bi iki gün çocuk kustu falan aman dedim. Sonra profesör doktorumuz kontrole gittik o da vermeniz lazım dedi ferrum verdi. O da aynı şekilde kusma yaptı. Bende vermedim. Bi ay sonraki kontrolde kalbinde üfürüm oluşmuş kansızlıktan
Bertug_bebek Eleven çok geçmiş olsun canım o zman bnde doktora gdınce ye kadar verıyım bari... Ayyy iyice kafam Allah l bullak oldu ya🤔🤔🤔
BMA Bertug_bebek bende vermedim ama kansiz cikti doktorum normalde eskiden olsaydi kan verirlerdi dedi okadar dusuk cikti
Thanim Bertug_bebek demir eksikligi bircok soruna yol acabilir kalp hastaliklarindan tutun da gelisim geriligine kadar vegaferon yerine farkli damla kullanabilirsiniz
Thanim Bertug_bebek demir eksikligi bircok soruna yol acabilir kalp hastaliklarindan tutun da gelisim geriligine kadar vegaferon yerine farkli damla kullanabilirsiniz
Elifakinea Bende sizler gibi kullanmıyordum 7 aylık muayenesinde doktor rutin kan ve idrar testi istedi ve kan değerleri düşük dedi günde 10 damla kullanmam gerektiğini söyledi.Bundan sizlerinde kullanmasını tavsiye ederim
Bertug_bebek Esokya bıldıgın kadarıyla ewet canım kullanılması lazımmış ama knusmlardan sonra treddutte klfım