Bertug_bebek Kızlar 4 ay 7 günlüğüz ebe kan damlası verdı kullan dedı gunde 5 damla ama ben vermek ıstemiyorum. Sizler naptınız ben napmalıyım...
Eleven Bertug_bebek kafanıza göre iş yapmayın. Ben yaptım pişman oldum. 5 aylık bnm oğlan. Sağlık ocağı verdi kan damlasını kullandım bi iki gün çocuk kustu falan aman dedim. Sonra profesör doktorumuz kontrole gittik o da vermeniz lazım dedi ferrum verdi. O da aynı şekilde kusma yaptı. Bende vermedim. Bi ay sonraki kontrolde kalbinde üfürüm oluşmuş kansızlıktan
BMA Bertug_bebek bende vermedim ama kansiz cikti doktorum normalde eskiden olsaydi kan verirlerdi dedi okadar dusuk cikti
Busra95 Bizede sağlık ocağından verdiler doktorum onu kullanma deyip newvit verdi ama bende kullanmak istemiyorum gerek var mı acaba 🤔
Bertug_bebek Busra95 d vıtle bırlıkte kan ilacı verdı ben kontrole gttıgımde sorcam o zman yazarım ama diş çürütüyorsa kullanmaya gerek yok
SinanzehraNeva Bertug_bebek d vit ilacında pareben var coledan yazdırın durumunuza göre ücretli bi tane var içindeki vitaminler daha çabuk emilim sağlanıyo decatabs3 3
Birelamasali Sağlık ocağından verilen paraben içeriyor onu vermeyin Başka seçenek düşünmeden öncede tahlil yaptirabiirsiiz ihtiyaç varsa kullanabilir.ben kullanmıyorum zaten ufaktan ek gıda başlayacak pekmez,daha buyunce kiyma müthiş demir takviyesi
Bertug_bebek Edanurtas6565 hamileliği de bnde yeteri kadar kullandım zaten ek gıdada almaya devam eder bebiş
Bertug_bebek SinanzehraNeva sorun değil alabılırım ama yıne de ılaç kullanmak ıstemıyorum. Tavsiye için sağol canım
SinanzehraNeva Bertug_bebek benim dediğim d vitamini kan ilacı bende kullanmıyorum kıyafetleri heryer battı çıkmıyo da
Hy40 Sevgili anneler içeriği doğal olan kusma diş çürümesin yapmayan sidefer gbi kan damlaları var.Demiri eksik olan bebek için pekmez tek başına yetmez.kan tahlili sonucunda eğer düşükse kullanmak gerekiyor.Doktorunuza danışarak hareket edin bence.1 yaşında oğlum kullanmama ragmen demiri düşük çıktı buna bağlı kansızlığı oluştu.dozunu artırdı şuan farklı kan ilacı kullanıyorum
SinanzehraNeva Hy40 kesinlikle bizim doktorumuz şuan haftada bir bile kullanmamız yeterli dedi ama kimisi her gün ve ikişer defa diyebilen de var
Bertug_bebek Hy40 geçmiş olsun canım. Bende sorup hareket edıcem ama o zmana kadar vermwyı düşünmüyorum