Gulmir 2boymommy işte sizler yurtdışında olduğunuz için bu şekil uygulamalarda sipariş vermeniz kolaylaşıyor burası için ne kadar güvenilir bilmiyorum
ugurbocegmm milav merhaba bende şimdi alışveriş yapacağım. Once buradaki postlara bakayım dedim sepette bekliyor ama tereddütte kaldım ilk defa olduğu için. Uygun ve güzel şeyler var korktum kart bilgisi TC yazmaya 🙈
Gulmir ugurbocegmm valla ben kendim eşime aldırdım bakalım gelecekmi die eşimin TCsini yazdım 😁😁benim de sepetimde bir sürü ürün kaldı korkuyorum almaktan esiminki gelirse ben de sipariş vericem
ugurbocegmm Gulmir sepet tutarı 1300 onay kısmında 1800 yani +500cikti ya özenle hevesle seçtim o kadar 🥺
ugurbocegmm nnidua merhabalar alışveriş yaptınız mı acaba? Bende Tc falan yazdım ondan yana sorun olmaz da sepet tutarı ile kart ödeme kısmı 500 daha yüksek çıkıyor sizde de oldu mu acaba
nnidua ugurbocegmm evet bugün sipariş verdim. Ödeme kısmında yurtdışı olduğu için vergi ücreti çıkıyor yani onu normal kabul edip sipariş limi onayladım inşallah gelir göründüğü gibi
fatosbcr2 Gulmir 370tl vergi kesiyor her alışverişti geçen gün indirdim baktım da vergi var mı yok mu diye varmış hatta alışverişinizin fiyatı ne kadar çok artarsa vergi o kadar yükseliyor alışveriş yapmadım daha
Aysecan0335 milav merhaba bizde geçen gün alışveriş yaptıkta ordan ilkkez baya fazla ve birbirinden alakasız şeyler aldık. Hepsi tek kutuda mı geliyor saçma bir soru ama merak 😀🤣
milav Aysecan0335 shahah benim son siparişim 12 parçaydı iki paket halinde geldi iki parça ürünü bir kargoyla 10 parça ürünü başka kargo şirketiyle göndermişler, benimde alakasız ürünlerdi 😅
Balkuzum_12 Gulmir Aliexprese devlet dayadı kargo ücretini vergiyi, yakında buna da aynısını yaparlar en iyisi bir an önce doya doya kullanmak
milav nnidua paketleme şekli canım mesela banyo malzemeleri ve hobi malzemelerini bir arada göndermişler orgenaiserleri başka bir pakette