Gulmir Kızlar temu diye bir uygulama gördüm Trendyol gibi ama yurtdışı sanırım aşırı aşırı uygun şeyler var ve kargo ücretsiz hiç duyan gören sipariş veren var mı
annekko Gulmir 7 ürün için izin veriyor. Yorumlar var. Uygulama indirmede ben oradan baktım sevemedim. Doğum günü süsleri sipariş verecektim vazgeçtim
Biroglanannesiiii Gulmir Evet yapıyorum canım güzel bir uygulama güvenli kullanabilirsin Amerikadayim ben de burada da çok ünlü
Gulmir annekko bende az önce gördüm de bebek kıyafetleri harika ve aşırı Uygun yabancı ülke olduğunu bilmiyordum yorumlardan gördüm ki sipariş versem gelir mi acaba
milav Ben paypal kullandım ödeme yaparken ya ciddi bir alışveriş yapmıyorum açıkçası ıvır zıvır şeyler alıyorum ordan ucuz diye kıyafet filan almadım hiç
Aysecan0335 milav merhaba bizde geçen gün alışveriş yaptıkta ordan ilkkez baya fazla ve birbirinden alakasız şeyler aldık. Hepsi tek kutuda mı geliyor saçma bir soru ama merak 😀🤣
milav Gulmir onu bilmiyorum ben Almanyada yaşıyorum internetten yaptığım alışverişler için paypal kullanıyorum genellikle
ugurbocegmm milav merhaba bende şimdi alışveriş yapacağım. Once buradaki postlara bakayım dedim sepette bekliyor ama tereddütte kaldım ilk defa olduğu için. Uygun ve güzel şeyler var korktum kart bilgisi TC yazmaya 🙈
Melisaklan Ay sabah bende keşfettim onu ahqjsjwndke bişeyler sipariş edecektim ama belirli bir fiyat aralığı var öyle sipariş verebiliyoruz galiba. İşte 500 tl ve üzeri alışverişlerde o ürün uygun fiyata geliyor gibi