Mucahitimbenim Gul-42 valla genel olarak herkes çocuklardan pek vakit bulamıyormuş. Tek olmadığıma sevindim
Gul-42 Mucahitimbenim tabı tabı vakıt bulup calısan ve atanan arkadaslarım eslerı ya ogretmen ya memur yada ısten erken gelenlerdı valla benım esım 10 dan asagı gelmıyor kendı ısı o yuzden ama ben alanı halletmek ıstedım acıkcası ama zamanında keşke ucretlı yapmasaydım keske ozelde calısmasaydımda atansaydım esım bana cok dedı ama dınlemedım keske dınleseydım cocuk olmadan once
Mucahitimbenim 16666 ben alandan bir dersimi bitirdim de önümde gk gy ve eğitim bilimleri var diye onlara çalışıyorum şuan. Alanı sınavdan sonraya biraktim
Mucahitimbenim petitonunannesii aa çok iyi ben okul öncesinden tercih yapmicam ama öyle tercih alanım azalıyor. Çocuk gelişim öğretmenliğini denicem tercihlerde.
Muallaaa nanelisekerr_ kız inan beraber giriryriuz biz artk kriz geçiriyor dışarda gün boyu da devam ediyor inşallah geçer
eylulcakir Arkadaşım 3 çocuğu ile bir yıl çok sıkı ders çalışarak 93 aldı ve atandı Ankara’ya matematik öğretmeni olarak geçen sene. Ders çalışmak önemli ama extra önemli olan stres yapmamak
Mucahitimbenim Muallaaa çocuk bakmak çok zor gerçekten ya. Ben kaynanamgille yaşıyorum diye bir tık rahatım. O da bir tık. 🤓
Mucahitimbenim Meri-Mel öyle mi türkçeye biraz baktım bir iki haftaya matematik ve eğitim bilimlerine bakmayı düşünüyordum ama tarih, vatandaşlık, genel kültür hiç yok bende. Coğrafya çalıştım biraz. Tarihe bakıyorum şimdi.
Meri-Mel Mucahitimbenim Onceliginiz bunlar olsun genelde bunlardan iyi yapmak önemli tarih derin bir kuyu Çünkü garantisi yok şimdiki aklım olsa böyle yapardım ben coğrafya da çok şaşmaz ama vatandaşlık ve tarih yani zor tüm tarihi bilseniz yine bilmediğiniz soru olacak
Muallaaa Mucahitimbenim zihnen neden böyleyiz cidden bnm kafam çok dolu ve ilahiyat okuyordum bebeğim son günlerde hiç durmadı bnde tahammülszleşnce bıraktım şimdilik