Gul-42 Mucahitimbenim alandan alana degısıyor ya benım alan ıng mesela hem ıng hem egıtımı ıyı yapmam gerekıyor kı ben daha ne egıtım ne gk gt baktım cocukla malesef cok zor kı esımde cok gec gelıyor
Mucahitimbenim Gul-42 valla genel olarak herkes çocuklardan pek vakit bulamıyormuş. Tek olmadığıma sevindim
nanelisekerr_ Mucahitimbenim Sen bendensin. Bende çok istedim Allhima şükür oldu. Ama 2. Mi asla 🤣 Yani zorlandım bilmiyorum göründüğü gibi değilmiş be..Hayat ve düşen değişiyor en zoru bu.
petitonunannesii Mucahitimbenim Biz aynı branştayız okul öncesi öğretmeni.77 ile atandı yanlış hatırlamıyorsam.
Mucahitimbenim petitonunannesii aa çok iyi ben okul öncesinden tercih yapmicam ama öyle tercih alanım azalıyor. Çocuk gelişim öğretmenliğini denicem tercihlerde.
Meri-Mel Mucahitimbenim Size tavsiyem su kısa sürede Türkçe ,eğitim ve matematik bunları halledin kesinlikle bunlardan yapan şuan kazanıyor en çok da
Mucahitimbenim Meri-Mel öyle mi türkçeye biraz baktım bir iki haftaya matematik ve eğitim bilimlerine bakmayı düşünüyordum ama tarih, vatandaşlık, genel kültür hiç yok bende. Coğrafya çalıştım biraz. Tarihe bakıyorum şimdi.
Mucahitimbenim metosunannesii siz de yorulmuyor musunuz o zaman. Ben de genelde akşam çalışıyorum ama on gibi uykum geliyor yatıyorum.
Ecekus_mom Mucahitimbenim bölümünüz ilahiyatsa diyanet için de hazırlanabilirsiniz sanki oradan atanmak daha kolaymış gibime geliyor
Gul-42 Mucahitimbenim tabı tabı vakıt bulup calısan ve atanan arkadaslarım eslerı ya ogretmen ya memur yada ısten erken gelenlerdı valla benım esım 10 dan asagı gelmıyor kendı ısı o yuzden ama ben alanı halletmek ıstedım acıkcası ama zamanında keşke ucretlı yapmasaydım keske ozelde calısmasaydımda atansaydım esım bana cok dedı ama dınlemedım keske dınleseydım cocuk olmadan once
Mucahitimbenim 16666 ben alandan bir dersimi bitirdim de önümde gk gy ve eğitim bilimleri var diye onlara çalışıyorum şuan. Alanı sınavdan sonraya biraktim