Gul-42 Mucahitimbenim alandan alana degısıyor ya benım alan ıng mesela hem ıng hem egıtımı ıyı yapmam gerekıyor kı ben daha ne egıtım ne gk gt baktım cocukla malesef cok zor kı esımde cok gec gelıyor
metosunannesii Mucahitimbenim gündüz bebeğin vaktinden hiç almıyorum bebeğimi akşam 7 buçuk sekiz olmadan yatırıyorum sonrası benim
Mucahitimbenim metosunannesii siz de yorulmuyor musunuz o zaman. Ben de genelde akşam çalışıyorum ama on gibi uykum geliyor yatıyorum.
alparslan1_ Mucahitimbenim 2 üni + dgs + kpss çalışıyorum. Inşallah güzel bir yıl olur benim için :) atansam yazardım da şuan çalışıyorum sadece.
16666 Mucahitimbenim atanmadim ama şu an çalışıyorum. Sosyal bilgiler bölümüm. Oğlum 20 aylık. O uyanikken işlerimi yemeğimi yapıyorum. Uyutmadan önce masaya ne çalışacaksam hazırlıyorum uyutup direk derse oturuyorum. Online paket almıştım sadece alan çalışıyorum. Eğitim bilimleri ve gkgy sen deneme çözüyorum. Gündüz bir buçuk saat uyuyor. Akşam da ondan gece ikiye kadar çalışıyorum. Eşimin işi bitince Parka vs goturuyor o esnada hemen bir iki soru çözüyorum. Ben hamileyken çok güzel çalışmıştım 2022 sınavıydi sınav günü doğum yaptım. Ertelendiği için sınav doğumuma denk geldi. Temelin oradan olduğu için eğitim vs çalışmıyorum çok fazla eksik olduğum yerlere bakıyorum. Bu arada umudunuzu kiranlari da anlamıyorum yok alım olmayacak bilmem ne. Burası Türkiye gece uyuyup sabah kalktığımizda neler neler değişiyor. Önemli olan tevekkül. Elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi.
Nazendece Mucahitimbenim 16 aylık kızım var kpss bitti benim için alımlar zorlasmisken artık zor gibi
Ecekus_mom 4 aylık kızım var benim de tez yazmam lazım ne canım istiyor ne elim varıyor Kızım zihnen ve bedenen çok yoruyor beni :((
Mucahitimbenim Gul-42 valla genel olarak herkes çocuklardan pek vakit bulamıyormuş. Tek olmadığıma sevindim
nanelisekerr_ Mucahitimbenim Sen bendensin. Bende çok istedim Allhima şükür oldu. Ama 2. Mi asla 🤣 Yani zorlandım bilmiyorum göründüğü gibi değilmiş be..Hayat ve düşen değişiyor en zoru bu.
petitonunannesii Mucahitimbenim Biz aynı branştayız okul öncesi öğretmeni.77 ile atandı yanlış hatırlamıyorsam.
Mucahitimbenim petitonunannesii aa çok iyi ben okul öncesinden tercih yapmicam ama öyle tercih alanım azalıyor. Çocuk gelişim öğretmenliğini denicem tercihlerde.
Meri-Mel Mucahitimbenim Size tavsiyem su kısa sürede Türkçe ,eğitim ve matematik bunları halledin kesinlikle bunlardan yapan şuan kazanıyor en çok da
Mucahitimbenim Meri-Mel öyle mi türkçeye biraz baktım bir iki haftaya matematik ve eğitim bilimlerine bakmayı düşünüyordum ama tarih, vatandaşlık, genel kültür hiç yok bende. Coğrafya çalıştım biraz. Tarihe bakıyorum şimdi.