ZeydsMom reyreylo simdi geceleri henuz serin oldugundan uzunkollu tulum giydiriyorum altinada kolsuz Ve ya kisa kol body. Evin sicakligini takip eden termometre var zaten .
birbebekle reyreylo gece sıcaktan uyuyamadığı için yastık sallayıp soğutarak uyuttuğum günler oldu üzerinde zıbın varken üstelik 😅
birbebekle reyreylo hiç belli olmuyor ama 3 lü kısa tulum gecelik gördüm h&m de ondan alayım dedim bu defa
reyreylo atam1938 ben de ince uzun kollu mu giydirsem diye düşündüö ama yine de bunalır mı bilemedim. Kolları da sanki açık olursa üşürmüş gibime geliyor
atam1938 reyreylo ince uzun ideal ben daha dün gittim civilden aldım birkaç tane aşırı indirimde haberiniz olsun ebebek çok pahalı
Duyulurum reyreylo çok sıcaklarda kısa kollu zıbınla yatardı ama normal yaz havasında uzun kollu atletsiz pijamasız tek çıtçıtlı badiyle yatırıyorum, altına uzun pijama. Üstü açık oluyor zaten. Sabaha karşı serin olursa bir penye battiniye örterim.
reyreylo Duyulurum uzun kolluyla bunalmıyor mu peki bebişiniz. İstanbul çok aşırı sıcak olmadığı için ben de uzun kollu giydirmeyi düşündüm aslında
Duyulurum reyreylo bu söylediklerim yaz sıcaklarında geçerli. ben Kocaelideyim. Henüz normal uzun kollu ince pijama tulum giyiniyor üstünü de örtüyorum bir battaniyeyle (10 aylık) 4 yaşında oglum var o da ince uzun kollu pijamayla ve yorganla uyuyor şu an. O kadar sıcak değil evimiz. Haziran ortası gibi tek üste geçer.